Sigaraya 2'nci Zam!

Sigara zammı son dakika haberleri ile yakından takip ediliyor. Güncel sigara fiyatları listesi marka marka araştırılıyor. Geçtiğimiz günlerde yapılan 5 TL'lik zam sonrası tütün ürünü kullanıcılarına bir kötü haber daha geldi.

Sigaraya 2'nci Zam!

Güncel sigara fiyatları listesi ile marka marka rakamlar sabah saatlerinden itibaren yoğun olarak araştırılmaya başlandı. Sigara zammı son dakika haberleri ile tütün ürünü kullanan kişilerin gündeminde yer almaya devam ediyor. Hatırlanacağı üzere son zam geçtiğimiz günlerde yapılmış ve en ucuz fiyat 36,50 TL'ye yükselmişti. Sosyal medyada yer alan paylaşımlara göre yeniden sigaraya zam geldi. 5 TL'lik zam sonrası yeni ve güncel rakamlar da hızla araştırılmaya başlandı. Peki, en pahalı ve en ucuz sigara fiyatları ne kadar oldu, kaç TL? İşte, 10 Temmuz 2023 Zamlı sigara fiyatları listesi ve detaylar…

Gelen zam ile birlikte JTİ grubunun fiyatının 40 liranın üzerine kadar çıktığı görülüyor. Peki JTi sigara fiyatları ne kadar oldu? Tekenl Bayileri Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği Başkanı Erol Dündar yaptığı son dakika açıklamasında sigaraya ÖTV zammının geldiğine yer verildi. ÖTV ve KDV zammı ile birlikte sigara fiyatlarına 5 liralık zam gelmiş oldu.

Twitter adresi üzerinden açıklama yapan Dündar, JTİ grubuna gelen zammı duyurdu. İşte gelen son dakika açıklaması ve güncel sigara fiyatı:

Win... Sl... 38 lira iken 43 liraya çıktı.

Win... Dar.. B... 38 lira iken 43 liraya çıktı.
Win... 39 lira iken 44 liraya çıktı.
Win.. Sl... 40 lira iken 45 liraya çıktı.Win... Xs... 41 lira iken 46 liraya çıktı.

Cam.. Sle... 36.5 lira iken 41 liraya çıktı.

Cam... De... B... 36.5 lira iken 41 liraya çıktı.

Cam... 38 lira iken 43 liraya çıktı.

Mon... Car... Sl... 36.5 lira iken 41 liraya çıktı.

Mon.. Car... 37 lira iken 42 liraya çıktı.

İki harfli sigaranın fiyatı ise 36.5 lira ile 37 lira iken 41 ve 42 liraya çıktı.

Not: Basın yasası gereği sigara markalarının tam adı yerine kısaltmalarına yer verilmiştir.