Sevginin Eseri

Elazığ Belediyesi ile Hizmet İş Sendikası arasında devam eden toplu iş sözleşmesi sonuçlandı.

Sevginin Eseri
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Yapılan sözleşme sonucu Başkan Şahin Şerifoğulları, çalışanların maaşlarına enflasyon rakamlarının çok üzerinde yüzde 103.8 oranında zam yaptı. Buna göre belediyedeki en düşük işçi maaşı 20.026 TL oldu. Yan ödeme ve mesai ücretleriyle bu rakam, 30 bine kadar çıkabilecek. 

Hükümetin memurlar ve emeklilere verdiği zammın çok üstünde verilen bu zam, yerel medya kadar ulusal medyada da geniş yer buldu. 

Başkan Şahin Şerifoğulları, ekip çalışması ve takım ruhuna önem veren, başarının ancak aidiyet bilinciyle gelebileceğini bilen bir yönetici. ASKF Başkanlığından gelen takım oyunu ve ruhunu Elazığ Belediyesi’ne de yansıtan Başkan Şerifoğulları,  bu ruhun yansıması olan hizmetleri gerçekleştiren personeline,  ülkede eşine rastlanılmamış bir oranda zam yaparak şükran duyguları kadar sevgisini de  gösterdi.

Elazığ Belediyesi’nin her biri şehrin önemli ihtiyacı ve  yüz akı olan vizyon projelerinde emeği olan, başta aile olmak üzere sosyal dokuyu güçlendiren çalışmalar yapan, gençlere yönelik eğitim, spor ve sanatsal etkinliklerle her kesimden hemşerilerimizin hayatlarına dokunan Başkan Şahin Şerifoğulları’nın, bu hizmetlerde  alın teri ve emeği olan kendi personeline duyduğu sevgi yanında  maaşlarına yaptığı yüzde 104 artışla var olan ekip ruhunu daha da pekiştirmekle kalmamış, personelin tüm aile fertlerinin de duasını almayı başarmıştır. Toplu iş sözleşmesi hem belediyemize hem de personele hayırlı uğurlu olsun.