Sendikalara Çağrı

YPG/PKK'lı teröristler Gaziantep'i hedef almış, Suriye'nin kuzeyinden yapılan havan saldırıları, Karkamış ilçesine ve bir okula isabet etmişti.

Sendikalara Çağrı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Saldırıda 21 yaşındaki sınıf öğretmeni Ayşenur Alkan da şehit olmuştu.

Şehit öğretmen Alkan'ın öğrencileri, 24 Kasım Öğretmenler Günü için hüzünlü hazırlıklara başlarken teröristlerce şehit edilen öğretmen Ayşenur Alkan'ın isminin, görev yaptığı okulda yaşatılmasına karar verildi.

Güzel bir karar olmuş. Hatta bu karar tüm yurt genelinde uygulanmalı ve şehit öğretmen Ayşenur Alkan adına her ilde bir okul yapılmalı. 

Bunun için İl Milli Eğitim Müdürlükleri, Belediyeler ve eğitim sendikaları tarafından düzenlenmesi planlanan ve ciddi meblağlar tutan tüm etkinlikler ve eğlence programları iptal edilmeli.

Sendikaların başlatacağı bir yardım kampanyası ile kısa sürede her kesimden ciddi bağışların olacağına ve anaokulu da olsa Ayşenur Hocamız adına bir okulu ilimize kazandırmamız  gerektiğine inanıyoruz.

Özellikle en çok üyeye sahip Eğitim-Bir-Sen ve onun değerli başkanı İbrahim Bahşi’nin önderliğinde başlatılacak bu kampanyaya bizler Hakimiyet olarak şimdiden maddi ve manevi desteğimizi veriyoruz.

 İl içi ve il dışındaki İş insanlarımız,  hayırsever vatandaşlarımız, STK’larımızın omzunda yükselecek bu hayırlı kampanya ile güzel  ve hayırlı bir işe imza atmaya ne dersiniz?