Şen'in Subliminal Mesajı

Ceza hukukçusu olmasına rağmen hemen her konuda ahkam kestiği için kendisine 'herşeyolog' unvanı verilen Prof. Dr. Ersan Şen, gönlünden geçen cumhurbaşkanı adaylarını açıklamış. Bakın kimmiş adayları Şen'in.

Şen'in Subliminal Mesajı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

"Benim adayımı söylüyorum. Mansur Yavaş bir. İki numaralı Ekrem İmamoğlu. Üç numaralı da Ali Babacan.”

Bir ve ikinci ismi anladık ve çok şaşırmadık ama üçüncü ismin sanki biraz strateji yapar gibi  olmuş.

Açık oturumlarda önemli yorumlar yapan ve  zeki olduğuna inandığımız Erşan Şen, ilk iki isimden sonra üçüncü ismi söylerken önemli bir mesaj veriyor aslında.

Şen de biliyor ki İmamoğlu ve Yavaş yarıştan koptu. Şimdilerde Millet İttifakı cenahında Kılıçdaroğlu rüzgârı esiyor. Ancak Erşan Şen, Kılıçdaroğlu’nun 6’lı masadan çıkmayacağını da bildiği için üçüncü bir ismi gündeme getiriyor.

Oldukça zeki olan  Şen, Babacan’ın da tutmayacağını aslında çok iyi biliyor. Ama maksat Kılıçdaroğlu dışında üçüncü bir ismi gündeme getirmek. Ve muhtemelen de aklının arkasında sakladığı ve şimdilik söylemekten çekindiği isim ise bizzat kendisi.

Geçmişte Anayasa Mahkemesi Başkanı Ahmet Necdet Sezer’in cumhurbaşkanı seçilmesi örneğinden de cesaret alan Ersan Şen, “Adil ve şeffaf yönetim,  bağımsız yargı” sloganıyla millet ittifakının son dakika adayı olur mu bilmeyiz ama hükümete karşı  muhalefetiyle öne çıkan bir ismin aday gösterilmesi çok uzak bir ihtimal değil.