Sayı Değil, Ruh Önemli

Beklenen ve büyük gün cumartesi. Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor'un 52 Orduspor'la oynayacağı final maçına Galatasaray'ın sahası Rams Park ev sahipliği yapacak.

Sayı Değil, Ruh Önemli
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Maç 25 Mayıs Cumartesi günü saat 19.00'da oynanacak. Maçın İstanbul’da oynanması kararına bazı hemşerilerimiz haklı olarak tepki gösterdiler. Bunun sebebi ise İstanbul’da yaşayan Ordulu sayısı ile Elazığlı sayısı arasındaki uçurum.

Zira İstanbul’da  515 bin Ordulu yaşarken  Elazığlıların sayısı  ise 153 bin. Neredeyse dört katı.Tabi bazen her şey matematik değildir. Nice azınlıkların çoğunluğa galebe çaldığı mücadeleler yazmış tarih kitapları.

Elazığlıların inanmışlığı, adanmışlığı ve kenetlenmişliği milyonlardan daha değerli ve daha etkili.

Elazığlılar o statta azınlıkta da olsa yürekler bordo-beyaz atacak ve sonuçta zafer bizim olacak. Ordulular hatta tüm Karadenizliler stada gelip Orduyu destekleseler bile o sahadan Elazığsporun zafer şarkıları ve dik halayının sesi yükselecek gök kubbeye.

Şehrin ruhu, şehrin desteği ve duası cumartesi İstanbul’da olacak ve şampiyonluk kutlaması Cumhuriyet Meydanından arşa yükselecek. Şimdiden kutlu olsun, hayırlı olsun…