Elazığ Kamuoyunun Dikkatine

Elazığspor-52 Orduspor final maçına ev sahipliği yapacak stadyum belli oldu.

Elazığ Kamuoyunun Dikkatine

 Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’un 52 Orduspor’la oynayacağı final maçına Galatasaray’ın sahası Rams Park Ali Sami Yen ev sahipliği yapacak. Maç 25 Mayıs Cumartesi günü oynanacak. Final maçının İstanbul’a verilmesi Elazığsporlu bazı taraftarlarca memnuniyetle karşılanırken, bazı taraftarlar tepkili.

Forza 23 Taraftar Derneği Başkanı Burak Sudan tepkili taraftarlardan biri. 

Burak Sudan yaptığı açıklamada; “ Çimentaş Elazığspor kulübümüzün play-off finalinin Ankara’da oynanmasını beklerken, maçın federasyon tarafından İstanbul’a alınması bizleri derinden üzmüştür. Ankara'ya yönelik yaptığımız planlar suya düşürülürken, takımımızın en çok desteğe ihtiyacı olduğu bu önemli mücadelede yanlarında olabilmek için tüm zorluklara rağmen İstanbul'a gitme kararı aldık. 12. Adam olarak bu son Müsabakaya kadar bizlerde sonuna kadar mücadele ettik ve Etmeye devam edeceğiz. Alnımız Ak Başımız Dik bir şekilde göğsümüzü gere gere bu mücadeleyi sonlandırmaya o Kupayı Bu Şehire Getirmeye Gideceğiz.

Bu süreçte Elazığ'ın bürokrasisi, siyasileri ve iş adamlarının da bizlere ve taraftar grubumuza gerek maddi gerekse manevi destek vermelerini talep ediyoruz.

Unutmayalım ki Çimentaş Elazığ spor kulübümüz, sadece bir spor kulübü değil, aynı zamanda Elazığ'ın gururu ve simgesidir. Bu zorlu yolculukta hep birlikte omuz omuza vererek takımımızı desteklemek, şehir olarak birlik ve beraberliğimizi göstermek en büyük amacımızdır. Tüm Elazığ halkını ve iş dünyasını bu süreçte yanımızda olmaya davet ediyor, takımımızı desteklemek için gerekli her türlü katkıyı sağlamalarını rica ediyoruz. İstanbul’daki final maçında Elazığ'ımızın sesini duyurmak ve takımımızın yanında olmak için siz değerli taraftarlarımızla bir arada olmayı dört gözle bekliyoruz” ifadelerine yer verdi.