Sarayatik Mahalle Muhtarından Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği'ne Teşekkür

Sarayatik Mahallesi Muhtarı Aytaç Şahinoğlu, Elazığ'da ihtiyaç sahibi ailelere destekte bulunan Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği'ne teşekkür etti.

Sarayatik Mahalle Muhtarından Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği'ne Teşekkür
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği, Ramazan Ayı nedeniyle Elazığ’da ihtiyaç sahibi 100 aileye gıda kolisi yardımında bulunacak.

Derneğe ihtiyaç sahipleri için bir talep götürdüklerini ve talebin olumlu karşılandığını belirten Sarayatik Mahallesi Muhtarı Aytaç Şahinoğlu, yaklaşık 100 aileye destekte bulunulacağını belirtti.

100 AİLEYE DESTEK
Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Şahinoğlu: “Ekonominin kötü olduğu bu zor zamanlarda maddi durumu iyi olmayan vatandaşlarımız, ihtiyaçlarını karşılamakta zorluk çekiyorlar. Ramazan ayı için gıda ihtiyacı olan ailelerimiz muhtarlığa gelip yardım talebinde bulunuyorlar. Bizlerde vekillerimiz, BELEDİYE başkanımız, STK'lar, iş insanlarımıza durumu iletiyoruz.  Bu anlamda talepte bulunduğumuz Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği'nin ne zaman kapısını çalsak yardıma muhtaç bir ailemiz var desek bizi hiçbir zaman boş çevirmediler. Bu ramazan ayında da Yaklaşık 100 ailemize gıda kolisi dağıtımı gerçekleştirecekler. Mahallem adına Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Osmanoğlu’na ve Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği Gönüllüsü kardeşim Burak Çelik'e teşekkür ederim” dedi.

"KİMSE AÇ KALMASIN"
100 aileye yardımda bulunacaklarını belirten Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği Başkanı Orhan Osmanoğlu ise yaptığı açıklamada şunları kaydetti: Ramazan ayı vesilesiyle hayırseverlerimizin iyilik elini, şefkat elini, merhamet elini mazlum ve mağdur ailelere uzatmaya devam ediyoruz. Ramazan başlamadan 1000 ailenin Ramazan kumanyaları dağıtımına başladık . İlk olarak kışın, yakacak yardımı dağıtımı yaptığımız Elazığ  ilimize şimdi de 100 aileye Ramazan Kumanyalarını dağıtıyoruz.  Buradaki ihtiyaç sahibi ailelere Ramazan kumanyaları dağıtımına  bizlerden desteğini esirgemeyen  Sarayatik Mahalle Muhtarımız Aytaç Şahinoğlu'na ve OYD gönüllümüz Sn. Burak Çelik kardeşimize çok teşekkür ederiz. Allah razı olsun. Allah hayırlılarınızı kabul etsin. Allah'ın izniyle , Ramazan ayı boyunca da Afrika, Suriye, Kilis ve Urfa civarında 10.000 kardeşimize de iftar yemeği vereceğiz. Komşusu açken tok yatan bizden değildir" Hadis-i Şerif'ini şiar edinerek, "kimse aç kalmasın" diye bir şeyler yapmalıyım diyorsanız, bir gıda kolisi de siz bağışlayabilir, ihtiyaç sahibi kardeşlerimizin yüzünü güldürebilirsiniz. Elazığ halkından dualarını eksik etmemelerini temenni ediyor, bu hayır yarışında desteklerinizin bizlere ulaşmasını diliyoruz.”
 

Sarayatik Mahalle Muhtarından Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği'ne Teşekkür
Sarayatik Mahalle Muhtarından Osmanoğlu Yardımlaşma Derneği'ne Teşekkür