Tutaş: 'Bu takım ligde kalacak'

Elazığspor Teknik Direktörü Alaattin Tutaş, haftasonu oynanacak olan kritik Hendekspor maçı hakkında konuştu ve ne pahasına olursa olsun bu takımın ligde kalacağını söyledi

Tutaş: 'Bu takım ligde kalacak'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
TFF 3. Lig 1. Grup’un 29. Haftası’nda deplasmanda Hendekspor’la kritik bir maça çıkacak olan Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor’da, Teknik Direktör Alaattin Tutaş gazetemize değerlendirmelerde bulundu.
F. Erbaaspor karşısında şanssız bir gol yediklerini ve 2 puan kaybettiklerini belirten tecrübeli çalıştırıcı, “Futbolcularım son ana kadar maçı bırakmadı. Futbolda bu tür sonuçlar olabiliyor. Suçlu aramanın manası yok. Kalecimiz kontrpiyede kaldı ve maç 2-2 bitti. Üstümüzde yer alan takımları geçebilecek potansiyelimiz var. 4 haftadır kaybetmeyen bir Elazığspor var. Üstümüzdeki takımları yakalamamız 1 galibiyete bakar. Bunu da hafta sonu inşallah Hendekspor deplasmanında alacağız.  Hendekspor direkt rakibimiz ve kazanmamız gerektiği bilinciyle Sakarya’ya gideceğiz. Daha önümüzde 6 maç var ve biz inancımızı kaybetmiyoruz. Taraftarlarımız son ana kadar desteğini devam ettirsin. Ligin sonu güzel olacak inşallah. Bu takım ligde kalacak” dedi.
Bordo-Beyazlı ekipte kritik maç öncesi Recep Yurdakul sakat, Hasan Ekici ise sarı kart cezalısı.