Sahne Sizin!

Ak Parti Elazığ Gençlik Kollarının kongresi gerçekleştirildi. Salondaki coşku ve heyecan geleceğe dair önemli bir ipucu veriyordu.

Sahne Sizin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İl kongresinin sukut-u hayaline karşın gençlerin gözlerinde farklı bir heyecan ve bir an önce sahaya inerek gönlü kırık ve ümidini kaybetmiş gençlerle birlikte yeni insanlara ulaşmanın sabırsızlığı vardı.

Teşkilatlarını ülke genelinde yenileyen, ilimizde de merkez ilçe dışında her bir ana kademeye yeni bir can suyu veren kongreler sürecini salı günü Kadın Kolları Başkanlığı kongresiyle tamamlayacak olan Ak Parti’yi verimli ve bereketli günler bekliyor.

Pandemiden kaynaklı sınırlı-süreli toplantı ve daha çok kendi bünyesinde kalan etkinlikler ve buluşmalar, önümüzdeki günlerde yeni bir formata ve yönteme dönüşecek.

Gençlik Kollarının yeni neferleri, kendi hedef kitleleri olan gençlerin sosyal medya ve dijital platformları çok kullanmasını fırsata çevirterek kendi özgün çalışmaları ile Elazığlı gençlere ulaşacaklar.
Bu gençlik, sadece Genel Merkezin ya da il teşkilatının ürettiği görsel materyaller ve klasik kutlamalarla yetinecek bir gençlik teşkilatı değil. Kaldı ki materyaller ve söylemler daha çok her yaştan insanları yönelik hazırlandığı için çok da gençlerin ilgisini çekmiyor.

Mühendis olması sebebiyle hem analitik hem de sonuç odaklı düşünüp sonuca götürecek yolları da çok iyi analiz eden Ak Parti Gençlik Kolları’nın yeni başkanı Emre Burak Kürüm ve ekibi, yeni tarz siyaset yöntemi ile, il teşkilatının bilgisi dahilinde ama her halükarda özgün fikir ve gençlerde ilgi uyandıracak ve onları Türkiye’nin 2023, 2053 ve 2071 hedeflerine inanan ve bunun için gayret sarf eden gençler safına katacaklar.

Vakit, gençlere yönelik, gençlerin dünyasına girebilecek ve buna kapı aralayabilecek etkin ve sonuç getiren eylemlere geçme vaktidir. Vakit, uzun süreden beri süreçle ve protokole çıkma eylemleri ile kaybedilen saatleri geri getirme vaktidir. Vakit, samimiyetsiz yapılan ve hiçbir sonuç getirmeyen 10 etkinlik yerine, samimiyet ve ihlasla yapılan bir etkinliğin bereketini hasat etme vaktidir. Haydi gençler, sahne sizin!…