Şahin Duman'dan Hakimiyet'e ziyaret

Başak Meral Gündüz/Yakın tarih, terör ve Ortadoğu üzerine yayınlanmış araştırma kitapları bulunan Araştırmacı-Yazar Mehmet Şahin Duman, Hakimiyet Gazetesini ziyaret etti. 

Şahin Duman'dan Hakimiyet'e ziyaret
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gazetemiz İmtiyaz Sahibi Ahmet Toprak’ı ziyaret eden Şahin Duman, Elazığ’da medyanın önemli bir güç olduğunu ve sorunların çözümünde rol aldığını ifade etti. 
Duman sözlerine şöyle devam etti: “Bugün ilimizin önemli etkin ve güçlü gazetelerinden Elazığ Hakimiyet Gazetesi, ilimizin sorunlarına farklı bakış açısı ile önemli bir misyonu ifa ediyor. Hakimiyet Gazetesi, ilimizin problemlerini dile getirmekle birlikte çözüm önerileri de sunan bir yayın anlayışına sahip. Ben,  gazetenin sahibi Ahmet Toprak Bey başta olmak üzere tüm çalışanları kutluyor, başarılar diliyorum.” dedi.
Gazetemiz sahibi Ahmet Toprak ise yaptığı açıklamada, “Şahin Duman’a ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.  Kendisini uzun zamandan beri hem bürokratlığı hem de kitapları ile yakından tanıyorum. Gazetemizin köşe yazarı da olan Duman’a çalışmalarında başarılar diliyorum.” dedi.