Sahici Vekiller

Ak Parti milletvekilleri, seçim sonrası her fırsatta Elazığ'a gelerek halkın problemlerini dinliyor ve çözümleri noktasında ilgili kurum ve bakanlıklarla görüşmeler yapıyorlar.

Sahici Vekiller
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Meclisin tatile girmesiyle birlikte Ak Parti Milletvekilleri Prof. Dr. Erol Keleş ile Ejder Açıkkapı sürekli Elazığ’da ve halkla birlikteler. 

Milletvekilleri rutin halkla buluşmaları yanında kamu kurum, STK, Vakıf ve dernekler yanında esnaf ziyaretlerini ihmal etmiyor, değişik meslek guruplarıyla da bir araya geliyorlar.

İlçe buluşmaları devam ederken Ak Parti İl Başkanlığı tarafından düzenlenen “Vatandaş Buluşmaları”nda Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, hemşerilerini parti binasında ağırladı ve onlardan gelen sorun ve problemleri dinledi onlarla hemhal oldu.

Milletvekillerinin vatandaşlarla buluşmaları ve onlardan gelen problemlerin takipçileri olmaları, Ak Parti’yi daha güçlü kılıyor ve halkın güvenini kazanıyor.

Hem Prof. Dr. Erol Keleş hem de Ejder Açıkkapı, şova kaçmayan, samimi ve sahici yaklaşımlarıyla, halkın dertleriyle dertlenip çözümü için ihlasla çalışan vekiller olarak öne çıkıyor.

Kendileri çok öne çıkmadan, her adımını yapmacıklı bir sevimlilik haline büründürme gayri ciddiliğine düşmeden, doğallıkları ve samimiyetlerini, karşısındaki insana geçirecek bir içtenlikle halkı dinliyor ve çözüm üretiyor.

Halkımız artık yapaylıklardan ve sevimli görünme gayretinden öte, sahicilik ve samimiyetten yana oluyor ve bu tür siyasilere daha bir değer veriyor ve itibar atfediyor. Sözün ve şirin görünmenin şehvetine kapılanlara da çok prim vermiyor.