Saadet Adayının 45 Bin Hayali

Elazığ Belediye Başkanı ve Ak Parti Belediye Başkan adayı Şahin Şerifoğulları'nın Yeni Yüzyılda Elazığ Vizyonu'nu çok güzel yansıtan projelerinin ardından, A4  kağıda bir şeyler karalayıp proje diye sunan Saadet Partisi Adayı Abdullah Akın, bu psikolojik travma ve açıklanan projeler karşısında oldukça sıradan kalmanın tükenmişliği ve gölgede kalmışlığıyla olacak ki  tüm Elazığ halkına bir SMS çekti ve dedi ki

Saadet Adayının 45 Bin Hayali
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“Muhterem Hemşehrilerim 

Sahaya inmeden önce yaptırdığımız anketlerde oyumuz 46 bin düzeyindeydi. 2 ay içerisinde oylarımız desteğiniz ve teveccühlerinizle hızlıca yükseldi. Bugün itibariyle seçimi almaya yaklaştık. Bu büyük destek ve sevginizden dolayı, sizlere teşekkürlerimi arz ediyor hayırlı akşamlar diliyorum. Sizler için çalışmalarımız tüm gücümüzle inşallah devam edecek. Esselamualeyküm." 

Abdullah Akın / Saadet Partisi Elazığ Belediye Başkan Adayı 

İçinde tavuk ve darı geçen fıkra buraya tam oturur belki ama insanın aklına bu adayın hiç mi şehir insanından ve anketlerden haberi yok diyesi geliyor. Elbette siyaset bir iddia işidir. İddianız yoksa varlığınız ve ortaya çıkmışlığınızın da çok ehemmiyeti kalmaz. Ama bu iddianızı reel düzlemden çok uzaklaştırıp hayal dünyasına taşırsanız, sandıkların açıldığı gün mahcup olursunuz. Mahcup olmakla da kalmaz bundan sonra siyasette hiçbir inandırıcılığınız ve kabul görürlüğünüz kalmaz.

45 bin oyu nasıl alacağını, kimden alacağını, 14 Mayıs seçimlerinde CHP’nin logosu altında girip Gürsel Erol’un rüzgârıyla alınan 71 bin oyda kendisine nasıl bir pay biçti bunu 24 gün sonra yapılacak seçimlerde göreceğiz. Akın’ın seçimlerden beklediği 45 bin oyun dörtte birini alması karşısında nasıl bir tavır belirleyecek, “sandıkta hile yapıldı, oylarım çalındı” mazeretine mi sığınacak izleyip göreceğiz.

Saadet Partisi Belediye Başkan Adayı Abdullah Akın, bu açıklamasıyla ciddi bir proje adamı, şehrin sorunlarını bilen ve giderme yönünde projeler ortaya koyan teknik adam ve mucit çocuk imajını da yerle bir edip siyaset sahnesine veda edecek gibi görünüyor. Kendisi siyasete havlu atıp ayrılmak istemese de ak saçlı büyükleri onu geri çekmek zorunda kalacak gibi. Demek ki her şey para değilmiş ve parayla seçim kazanılamıyormuş…