Renkli Aday

Elazığlı olan ve geniş bir hayran kitlesi bulunan ünlü sanatçı Faik Öztürk, birkaç ay önce İyi Parti'nin kongresine katılmak üzere Elazığ'a gelmiş, partinin kuramsal rengi olan sarı çoraplarına atıfta bulunarak 'renkli aday' diye bir naif yazı bir yazmış ve kendisinin ilimizi mecliste temsil etmesiyle şehrimizin sık sık gündeme gelip katkı sunacağını dile getirmiştik.

Renkli Aday
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu yazımızın ardından bizzat bizleri arayan ve teşekkür eden sanatçı Faik Öztürk, yapılacak olan seçimlerde İYİ Parti’den Elazığ Milletvekili aday adaylığı için resmi müracaatını yaptı. 

Eşi Safiye’den izin aldığını ve Elazığ’a ve Türkiye’ye hizmet edebilmek adına milletvekili aday adayı olduğunu, “Elazığ’a biz ne kadar istihdam götürebilirsek ne kadar iş yeri açabilirsek ne kadar teknoloji götürebilirsek bize o yakışır. O yüzden Elazığ için gece gündüz var olan her şeyimi koyacağım” diyerek ilk adımını attı.

Faik Öztürk’ün kararı şahsına ve partisine hayırlı olsun. Öztürk ya da İyi Parti ilimizden milletvekili çıkartır mı bilinmez ama eğer ilk beşe girer de aday olursa ilimizi de renkli, keyifli ve naif bir seçim bekliyor demektir.