Rekor Bir Oyla, Yeniden

Ak Parti aralarında İstanbul ve Elazığ'ın da bulunduğu 26 ilin Belediye başkan adaylarını açıkladı. Ve bu tabloda görünen o ki bu 26 isim de illerindeki seçimleri kazanarak belediye başkanı olarak hizmet edecekler.

Rekor Bir Oyla, Yeniden
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Listede Elazığ adayı olarak Şahin Şerifoğulları yer aldı. Beş yıl boyunca ortaya koyduğu hizmetler ve insanımızda bıraktığı samimiyet duygularıyla Şahin Şerifoğulları’nın yeniden belediye başkan adayı olarak gösterilmesi, şehirde memnuniyetle karşılandı.

Görünen o ki Şahin Şerifoğulları 2019 seçimlerinin çok çok üzerinde bir oyla yeniden seçilecek. 2019 seçimlerinde gençliği ve tecrübesizliği nedeniyle biraz uzak duran seçmenler, tecrübesiz dedikleri ismin geçmiş tüm başkanlardan daha fazla hizmet ve proje ürettiğini görünce kararını değiştirecek. Daha önce farklı partilere giden oylar da Şahin Şerifoğulları nezdinde Ak Parti’ye geri gelecek.

Bunun en önemli göstergesini sahada bugün bile görebiliyoruz. Geçmişte Şahin Başkan’a oy vermeyenlerin, gördükleri ve bizzat yaşadıkları hizmetler sonrası oy vereceklerini ifade etmeleri de gösteriyor ki Şerifoğulları, 2019 yılındaki oyunun çok üzerinde bir oy potansiyeline sahip.

2024 yılı projeleriyle şehri 2029’a taşıyacak yeni bir döneme de girmiş oluyoruz. Yeni dönem ve yeni heyecanla yeni, yine, yeniden Şahin Başkan şehrimize hayırlı olsun.