Prof. Dr. Erol Keleş: Şehri Algılara Teslim Etmeyiz

Söylemleri ve hitabetiyle seçim çalışmalarında halkın takdirini kazanan Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, şehri algılara teslim etmeyeceklerini ve Elazığ'a geçmiş dönemlerde olduğu gibi yeni dönemde de birçok hizmetin gelmesini sağlayacağını ifade etti.

Prof. Dr. Erol Keleş: Şehri Algılara Teslim Etmeyiz
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Ak Parti Elazığ Milletvekili adayı Prof. Dr. Erol Keleş, hem mesleğindeki başarıları, hem yöneticiliği hem de insani duruşuyla şehrin sevdiği ve saydığı bir isim olarak dikkat çekiyor. 

Prof. Dr. Keleş, söylemleri ve duruşuyla Ak Partinin misyonuna uyan bir profil ortaya koyuyor, açılış ve programlardaki konuşmalarıyla toplulukları harekete geçiriyor. Ayrıca her kesimden insanın da takdirini kazanıyor. 

Bu kapsamda 14 Mayıs seçimlerine sayılı günler kala Prof. Dr. Erol Keleş, yoğun bir tempo ile seçim gezilerini sürdürüyor. İlçe, Belde, Köy ve mahalle ziyaretlerini sürdüren Prof. Dr. Keleş, iddialı sözleri ve vatandaşların ilgisini çekecek söylemleri ile dikkat çekiyor.

Prof. Dr. Erol Keleş: Şehri Algılara Teslim Etmeyiz

PROF. DR. KELEŞ: “MİLLET İTTİFAKININ AMACI BELLİ, HALKIMIZ BUNU GÖRÜYOR”

Seçim çalışmalarını yoğun tempoda sürdüren AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, esnaf ve vatandaş ziyaretlerini sürdürdü.  

Sürsürü Mahallesi’nde düzenlenen Birlik ve Beraberlik Buluşması’na katılan Prof. Dr. Keleş, Fırat Üniversitesi akademisyenleriyle de bir araya geldi. Palu ve Kovancılar ilçelerinde de esnaf ve vatandaşlarla buluşan Prof. Dr. Keleş, vatandaşlar tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. 

14 Mayıs seçimlerinin tarihi bir öneme sahip olduğunun altını çizen Prof. Dr. Keleş, oy kullanacak her vatandaşın, seçimin önemini idrak ederek sandığa gitmesi gerektiğini vurguladı.
14 Mayıs seçimlerinin normal bir seçimin dışına taştığına dikkat çeken Prof. Dr. Keleş sözlerini şöyle sürdürdü; “Bu seçim gerçekten çok önemli. Hepimiz bunun farkındayız. Artık bu seçim Cumhurbaşkanlığı veya Milletvekili seçiminin dışına taşmış bir olay. Çünkü hepiniz çok iyi hatırlıyorsunuz. Karşımızda bulunan bir zillet ittifakı var, nasıl kurulduğunu çok net hepimiz gördük. Bir masa var, masanın etrafında birileri oturdu, birileri masanın altından girdi, birileri masadan kalktı, birileri masayı dağıttı birileri tekrar birleştirdi. Bize o dönemde temel amaçlarının Türkiye olduğunu ve bu vatan olduğunu söylediler. Ama bugün geldiğimiz noktada temel amaçlarının bu olmadığını da şimdi çok daha net görüyoruz.”

Prof. Dr. Erol Keleş: Şehri Algılara Teslim Etmeyiz

 PROF.DR. KELEŞ: “CUMHURBAŞKANIMIZIN SIRTINI ASLA YERE GETİRMEYECEĞİZ”

Ak Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Fırat Üniversitesi’ni de ziyaret ederek akademisyenler ve idari personelle bir araya geldi. 

Prof. Dr. Keleş, yoğun bir katılımın olduğu toplantıda akademisyenler ve idari personelle Elazığ ile alakalı fikir alışverişinde bulundu. 

Prof. Dr. Erol Keleş, yoğun geçen seçim çalışmaları kapsamında Palu, Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini de ziyaret etti, vatandaşlarla bir araya geldi. İlçelerde vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin öneminden bahsederek destek istedi.

Prof. Dr. Erol Keleş: Şehri Algılara Teslim Etmeyiz

PROF.DR. KELEŞ: “CUMHURBAŞKANI ERDOĞAN İLE ÜLKEMİZ İTİBAR KAZANDI”

Palu ilçesinde vatandaşlara seslenen AK Parti Elazığ Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde Türkiye’nin birçok alanda bölgesinde lider konuma geldiğini, dünyada ise lider olma yolunda hızla ilerlediğine vurgu yaptı. 

Prof. Dr. Erol Keleş, şöyle konuştu: “2000 yılından önce Amerika’nın önünde el pençe duran bir Türkiye… Avrupa’nın kapısını para için çalan, IMF’nın kapısını para için çalan bir Türkiye… Oradan şu anda 2023’ün bir Türkiye’si. Savunma sanayisiyle kendi kendine yeten bir Türkiye, İHA’larıyla, SİHA’larıyla, savaş uçaklarıyla, savaş gemileriyle, enerjisi konusunda kendi kendine yeten bir Türkiye. Doğalgaz bulamazsınız dediler, bunu yapamazsanız dediler. Geçen hafta doğalgazı denizden karaya ulaştırdık. Bir yıl boyunca da doğalgaz evlerde bedava olarak dağıtılacak. Bunlar kolay değil. 2 tane nükleer santral 2023 yılında bitmek üzere tamamlandı. Bu hafta başında Gabar’da günlük 100 bin varil petrol bulundu. Bunların hiçbiri kolay işler değil. Şimdi dünyanın gözü bizde. Çünkü bölgede lider konuma gelmiş bir Türkiye. Bölgeyi bırakın dünyada lider konuma gelmeye çalışan, bunun için emek veren Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan var. O her zaman Hakk’ın ve haklının yanında oldu.”

Prof. Dr. Erol Keleş: Şehri Algılara Teslim Etmeyiz

PROF.DR. KELEŞ: “PALU’NUN SORUNLARI ÇÖZÜLECEK”

Palu ilçesinin sorunlarını bildiğini, Milletvekili seçilmesi halinde bu sorunların çözümü için gerekli girişimlerde bulunacağını belirten Prof. Dr. Erol Keleş, ilçenin talepleri olan Meslek Yüksekokulu ve 150 yataklı hastaneyi kazandırmak için elinden gelen her şeyi yapacağını vurguladı.

PROF. DR. EROL KELEŞ: “HİZMET BENİM İŞİM”

AK Parti Elazığ 1. Sıra Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, muhalefet partisi milletvekili adayının ‘hizmet’ söylemini eleştirerek, 21 yıllık bir AK Parti dönemi var. Yapılan hizmet AK Parti döneminde yapıldı.” dedi.

Gittiği her programda vatandaşların büyük ilgisi ve sevgisiyle karşılanan Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, AK Parti Kadın Kolları Başkanlığı tarafından Karaali Köyünde organize edilen programda vatandaşlarla buluştu. 

Burada coşkuyla karşılanan Prof. Dr. Erol Keleş, vatandaşlarla sohbet etti, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. 

Milletvekili seçildikten sonra Elazığ’ı en iyi şekilde temsil edeceğini, emeği ve hizmetiyle Elazığ’a bakanlık getireceğini ifade eden Prof. Dr. Erol Keleş, muhalefet partisi milletvekili adayının ‘hizmet ve bakanlık’ söylemlerini eleştirdi. 

Prof. Dr. Erol Keleş: Şehri Algılara Teslim Etmeyiz

PROF. DR. KELEŞ,“ELAZIĞ’IN HAKKINI SONUNA KADAR SAVUNACAĞIM”

Prof. Dr. Erol Keleş, şöyle konuştu: “Ben sizin sesiniz olacağım. Sizin düşünceniz, sizin kulağınız olacağım. Sizi temsil edeceğim. TBMM koltuklarında oturarak değil, Türkiye ve Elazığ bizi dinlesin diye kürsüden asla inmeyeceğim ve Elazığ’ın, bölgenin ve Türkiye’nin haklarını sonuna kadar savunacağım.”

Prof. Dr. Erol Keleş: Şehri Algılara Teslim Etmeyiz

 PROF. DR. EROL KELEŞ: “ELAZIĞ, SAHİPSİZ BİR ŞEHİR DEĞİL”

Milletvekili Adayı Prof. Dr. Erol Keleş, seçim çalışmaları kapsamında AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Özhaseki’nin katılımıyla esnaf ve vatandaşları ziyaret etti. Esnafları ve vatandaşları selamlayan Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimleri için destek istedi. 

Prof. Dr. Erol Keleş, daha sonra Kültürpark’ta düzenlenen programda Sivrice, Ağın, Keban ve Madenli hemşehrileriyle bir araya geldi. Talepleri ve önerileri dinleyen Prof. Dr. Erol Keleş, 14 Mayıs seçimlerinin önemini anlattı. 

Prof. Dr. Erol Keleş ayrıca, özel bir diyaliz merkezini ziyaret ederek çalışanlara kolaylıklar, hastalara ise geçmiş olsun dileklerini iletti. 

PROF.DR. KELEŞ: “2002 YILINDAN BUGÜNE SAYISIZ HİZMET YAPILDI”

Prof. Dr. Erol Keleş, Kültür Parkta'ki programda yaptığı konuşmada, 14 Mayıs seçimlerinin çok önemli bir seçim olduğunu vurgulayarak, “21 Yıllık bir AK Parti dönemi var. 2002 yılından önceki Türkiye’yi hatırlayın, 2002 yılından sonra geldiğimiz noktayı değerlendirin. Türkiye altyapı, ulaşım, enerji, savunma sanayi konusunda, sağlık konusunda gerçekten çok ciddi mesafeler kat etti. Geldiğimiz nokta çok üst noktalar. Bölgede lider bir ülke. Dünyada  lider bir ülke olma yolunda ciddi adımlar atıyor. Şimdi, 2023’ten sonra Türkiye’nin bir hedefi var. Sayın cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan Türkiye Yüzyılı olarak ifade etti. 2023 yılı sonrası ileri teknoloji ülkesi olacağız. Bundan rahatsız olanlar var mı? Var. Bizim düşüncemiz, Cumhurbaşkanımıza ve partimize sahip çıkmak ve Türkiye Yüz Yılı için her zaman Cumhurbaşkanımızın yanında olmak, O’na güç vermek. Onun için 14 Mayıs seçimleri çok önemli.” dedi.

BİRİLERİ ALGI OLUŞTURUYOR 

 Belli bir kesimin Elazığ’ı mutsuz ve sahipsiz bir şehir olduğu yönünde algı oluşturmaya çalıştığını ifade eden Prof. Dr. Erol Keleş, Elazığ’ın sahipsiz olmadığını, mutlu bir şehir olduğunu belirterek, “Elazığ’da şöyle bir algı var. Sahipsiz bir Elazığ, mutsuz bir Elazığ. Elazığ niye mutsuz, niye sahipsiz? Şuna dikkat etmek lazım. Birileri bir algı oluşturdu Elazığ’da ve bunu profesyonelce yaptı. Yapılan bir şeyi bir cümle olarak anlattı, arkasından ‘ama’ kelimesini ekledi ve altını yüzlerce kelimeyle süsledi. Elazığ mutsuz bir şehir değil. Elazığ sahipsiz bir şehir değil. Elazığ’ın her zaman sahibi olmuştur. Ben bugüne kadar Elazığ’a yapılan yatırımlarda emeği geçen milletvekillerimize, belediye başkanlarımıza, il başkanlarımıza, teşekkür ediyorum. Evet, sorunlarımız var mı? Yapılması gerekenler var mı? Mutlaka var. Ben de şunu ifade ediyorum, bir yerde sorun varsa o yerde çalışılıyordur, o yerde hizmet vardır. Hizmetin olduğu bir yer mutlaka sorunları da beraberinde getirir." şeklinde konuştu.