'İYİ Parti'den Tık Yok'

Yavuz Ağıralioğlu, altılı masada yaşanan adaylık krizi sonrası zehir zemberek bir açıklama yapmış ve İyi Parti'den istifa etmişti.

'İYİ Parti'den Tık Yok'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Altılı masanın partisine tuzak kurduğunu söyleyen Ağıralioğlu, Millet İttifakı'nın HDP ile olan yakınlığına isyan etti.

 “İktidar değişikliği yapmak isteyenlerin, çocuklarımızın katillerinden medet ummaları utanç vericidir” diyen Ağıralioğlu, Kandil'den yapılan açıklamalara dikkat çekti.

PKK'nın sözde yönetici kanadından gelen destek açıklamaları karşısında İyi Parti'nin sessiz kaldığını ifade ederek, hain terör örgütünün saldırılarını durdurmasının altını çizdi.

Ağıralioğlu, Kılıçdaroğlu kanadının PKK ile çatışmasızlık konusunda oturup konuştuğunu dile getirerek şunları söyledi:

"Bakın, Kandil’den açıklama geliyor: Faşizme karşı omuz omuza... İyi Parti’den bekliyorum ki bir şeyler desinler. ‘Çatışmasızlık’ ilan etmiş PKK. Neymiş? Sürece zeval gelmesinmiş... Süreç dedikleri şey de Kemal Bey’in adaylığı... Bunlar oturdu, konuştu belli ki.."

Yavuz Ağıralioğlu’nun bu sitemini kim duyar, duysa da kim dikkate alır bilmiyoruz. Bildiğimiz bir şey var ki kirli pazarlıklar yapılıyor.

Dünyanın hiçbir ülkesinde teröristlere özgürlük vaadi söylemi ile siyaset yapılıyor mu bilmiyoruz.

50 bin  şehit vermiş ve yıllarca ülkenin gelişmesinin  önünde ciddi engel teşkil etmiş bir yapıyla sırf Erdoğan’ı düşürme adına anlaşmalar yapılmasının adı siyaset olmamalı.