Portakalın Dönüşü

Sabah kuşağı haberlerini sunan ve toplumda önemli bir izleyici kitlesi olan Gazeteci Fatih Portakal, FOX TV ana haber sunuculuğuna veda ettikten sonra gazeteciliğe sosyal medya üzerinden devam etme kararı almıştı.

Portakalın Dönüşü
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kendisine ait bir youtube kanalı kuran Fatih Portakal, yeniden FOX Tv’de göreve başladı ve ilk yayınıyla seyirci karşısına çıktı.

Fatih Portakal söz konusu kanalda birbirinden ünlü isimleri konuk alarak yayınlarını devam ettirecek.

Fatih Portakal’ın yeniden FOX Tv’ye dönmesi, özellikle Millet İttifakının cumhurbaşkanı adayının kim olacağıyla yakından ilgili.

FOX’dan ve başka kanallardan gerçekleştirdiği transferlerle önemli bir atılım yapan Halk TV, bununla birlikte Tele 1 ve KRT TV son aylarda önemli bir izleyici kitlesine ulaşmıştı.

Her bir kanalın millet ittifakı cumhurbaşkanı adayları farklı olan, biri Kılıçdaroğlu’na çalışırken diğerleri İmamoğlu ve Yavaş’a çalışan bu kanalların yarışı, yarıştan kopan FOX TV’yi harekete geçirdi ve Fatih Portakal ile bu açığını kapatmaya çalıştı.

Fatih Portakal, her ne kadar Ak Parti hükümetine muhalefet eder gibi yapsa da aslında CHP içindeki bazı kişilerin sözcüsü ve yayın organı olacak.

Bu sebeple Portakal’ın FOX’a gelmesinden en çok CHP  rahatsız olacak.