Partilerin Bayram Mesaisi

Kurban Bayramını fırsat bilen siyasi partiler hem teşkilatları hem de halkla buluştular. Toplantılar vesilesiyle vatandaşlar, başta ekonomi olmak üzere yaşadıkları sorunları birebir siyasilere iletme fırsatı buldular.

Partilerin Bayram Mesaisi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Kübra Kabukçu/Kurban Bayramı nedeniyle Elazığ’da siyasi partiler yoğun bir program gerçekleştirdi. Partilileri ile bayramlaşan teşkilatlar daha sonra ilçe ve beldeleri ziyaret ederek, vatandaşların bayramını kutladı. 

AK PARTİ’DEN YOĞUN PROGRAMLAR 
Bayramlaşmalar kapsamında yoğun bir program gerçekleştiren partilerin başında Ak Parti Elazığ İl Başkanlığı geldi. AK Parti Elazığ İl Başkanlığında Kurban Bayramı nedeni ile bayramlaşma töreni gerçekleştirildi.

Bayramlaşma törenine, AK Parti Elazığ Milletvekilleri, Metin Bulut, Sermin Balık, Zülfü Tolga Ağar ve Zülfü Demirbağ, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, Belde Belediye Başkanları, İl Başkanları ve parti üyeleri katıldı.

Bayramlaşma toplantısında konuşan Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları, “Bayramlar dini ve milli duyguların perçinleştiği birlik, beraberlik ve kardeşlik gibi duyguların doruğa ulaştığı aynı zamanda toplumun ve aile bireylerinin birbiriyle sıkı sıkıya sarıldığı müstesna günlerdir. Bu müstesna günde sizlerle bir arada olmaktan dolayı büyük bir mutluluk duyduğumu ifade ediyor ve hepinizin bayramını ayrı ayrı tebrik ediyorum” dedi.

Partilerin Bayram Mesaisi

MİLLETVEKİLLERİ BULUT VE AĞAR’IN İLÇE ZİYARETLERİ
AK Parti MKYK Üyesi ve AK Parti Elazığ Milletvekili Metin Bulut ile AK Parti Elazığ Milletvekili Tolga Ağar, Kurban Bayramı’nın üçüncü gününde Ağın, Keban ve Baskil ilçelerinde partililerle bir araya gelerek bayramlarını kutladı. Milletvekillerine ziyaretlerinde Gençlik Kolları Başkanı Emre Burak Kürüm ve il başkan yardımcıları da katılım gösterdi. Milletvekilleri Bulut ve Ağar’ın ilk durağı, Ağın ilçesi oldu. Ağın’da partililerle bir araya gelen milletvekilleri esnaf ve ev ziyaretlerinde bulunarak Ağın halkı ile bayramlaştı. AK Parti Milletvekilleri Metin Bulut ve Tolga Ağar daha sonra Keban ilçesine geçti. Milletvekilleri Bulut ve Ağar, AK Parti ilçe binasında partililerle bayramlaştı.

Partilerin Bayram Mesaisi

YILDIRIM, BALIK VE DEMİRBAĞ’IN İLÇE ZİYARETLERİ
Ak Parti Elazığ İl Başkanı Şerafettin Yıldırım, Kurban Bayramı nedeniyle  Milletvekili Zülfü Demirbağ ve Sermin Balık ile birlikte Palu, Kovancılar ve Arıcak Erimli’ye ziyaret gerçekleştirdi. 
Vatandaşların bayramını kutlayan Başkan Yıldırım ve milletvekillerini yoğun bir kalabalık karşıladı. 

Konu ile ilgili Ak Parti İl Başkanlığından yapılan açıklamada,“ İl Başkanımız Sayın Şerafettin Yıldırım, Milletvekillerimiz, Kovancılar Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, Başkan Yardımcımız, Yönetim Kurulu Üyelerimiz, teşkilat mensuplarımız ve hemşehrilerimiz ile bir araya gelerek ilçe teşkilatımızla bayramlaştı. İl Başkanımız Sayın  Şerafettin Yıldırım, Milletvekillerimiz, Palu Belediye Başkanımız, İlçe Başkanımız, Başkan Yardımcılarımız ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz ile birlikte Palu esnafımızın ve kıymetli vatandaşlarımızın bayramlarını tebrik etti. Ev sahipliklerinden ötürü teşekkür ediyoruz.” denildi. 

Partilerin Bayram Mesaisi

MHP, GÜVENLİK GÜÇLERİNİ UNUTMADI 
MHP Elazığ İl Başkanı Semih Işıkver ise bayram da ilimizde görev yapan güvenlik güçlerini ziyaret ederek, bayramlarını kutladı. 

MHP Elazığ İl Başkanlığı sosyal medya hesabından yapılan açıklamada,“ Onlar Bizim Kahramanlarımız. İl Başkanımız Sayın Semih Işıkver, Kurban Bayramı dolayısıyla şehrimizdeki polis noktalarını ziyaret ederek, bayramlarını tebrik ettiler.. Hemşehrilerimizin huzur ve güvenliği için gecesini gündüzüne katan emniyet güçlerimize kolaylıklar dileriz.”denildi.

Açıklamada ayrıca,“ İl Başkanımız Sayın  Semih Işıkver, beraberindeki heyet ile birlikte, Hankendi Jandarma Karakol Komutanlığı'nı ziyaret ederek, şehrimizin güvenliği, halkımızın huzur ve refahı için gece gündüz demeden canını dişine katarak çalışan kahraman güvenlik güçlerimiz ile bayramlaştılar.”denildi. 

Partilerin Bayram Mesaisi

CHP’DE BAYRAMLAŞMA
Kurban bayramını Elazığ’da geçiren CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, parti binasında partilileriyle bayramlaştı. Bayramlaşma programında konuşan Erol, Genel Başkanları Kılıçdaroğlu’nun cumhurbaşkanı seçilmesi halinde şehrin  kalkınmada öncelikli iller arasında olacağını söyledi.

Bayramlaşma programına CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, İl Başkanı Avukat Coşkun Çağlar Duran ve partililer katıldı.

EROL: “HERKESTE BİR GELECEK KAYGISI VAR” 
Milletvekili Erol, “Gerçekten ülkemiz zor günlerden geçiyor. Ben 2 gündür Elazığ’dayım. Elazığ’ın Baskil ilçesine gittim. Elazığ’ın mahallelerini gezdim. Pazar yerlerini gezdim. İnsanlarımız son derece çaresiz ve umutsuz. Herkeste bir gelecek kaygısı var. Bir geçim kaygısı var. Ev kiralarını ödeyemeyenler, doğalgaz faturalarını, elektriklerini ödeyemeyenler, çocuklarını harçlık veremeyenler, üniversiteyi bitiren gençlerimizin iş bulma ile ilgili umutsuzlukları çaresizlikleri var. Yani toplumun hangi kesimine oturursanız oturun. Hangi kesimi ile sohbet ederseniz edin sorunlar yumağına dönmüş bir ülke sorunlar yumağına dönmüş bir ille karşı karşıyayız” dedi.

Partilerin Bayram Mesaisi

İYİ PARTİ BAYRAMLAŞTI 
İYİ Parti İl Başkanı Servet Gürgözeler  ve yönetimi, bayramlaşma töreninde bir araya geldiler.  Partilileriyle bayramlaşan İl Başkanı Servet Gürgözeler, erken seçim çağrısı yaptı.
Başkan Gürgözeler, “Yine buruk bir bayram yaşıyoruz. Türkiye’de ekonomik sıkıntılar hat safhaya varmış. Şuan bundan herkes etkilenmiş durumda. Artık gitmiyor. Biran önce seçim kararı alınması elzem hale gelmiştir. Bu süreçte ülkeyi güçlendirilmiş güçlü iktidarların yönetmesi gerekiyor. Bunlar yapılmadığı sürece sıkıntılar problemler devam edecek. Bayramlar milli birlik ve beraberliğin pekiştiği zirvede olduğu dönemlerdir. Hemşehirlerimizin ve Türk milletinin bayramını kutluyorum” ifadelerini kullandı.

Partilerin Bayram Mesaisi

SAADET PARTİSİ BAYRAMLAŞMA PROGRAMINDA BULUŞTU
Saadet Partisi Elazığ İl Teşkilatı da partinin il binasında partililer ile bir araya gelerek bayramlaştı. İl Başkanı Abdullah Akın, bayramlaşma programında yaptığı konuşmada, 'Tüm hemşehrilerimizin bayramını kutluyorum' dedi. 

Partilerin Bayram Mesaisi

YENİDEN REFAH PARTİSİ BAYRAMLAŞMASI
Yeniden Refah Partisi İl Yönetimi, bayramın ikinci gününde partilileri ile bir araya geldi. Bayramlaşmanın gündeminde ekonomideki dalgalanma vardı.

Bayramlaşma programına İl Başkanı Avukat Erhun Karakuş, MKYK Üyesi Mehmet Gül, Kurucular Kurulu Üyesi Ahmet Akman, İl Koordinatörü Avukat İbrahim Gök ve partililer katıldı. 
Yeniden Refah Partisi Elazığ İl Başkanı Av. Erhun Karakuş, Elazığlıların bayramını kutlayarak, ekonomiye değindi. 

Başkan Karakuş, “Bütün il yönetim kurulu üyelerimizin, bütün Elazığlı hemşehrilerimizin bayramlarını tebrik ediyoruz. Kestiğimiz kurbanları dağıttığımız hayır hasenatları yerine ulaştıracak bir şekilde geçirmeyi nasip etsin. Ne yazık ki kurban bayramında da görmüş olduğumuz atmosfer il genelinde Ramazan bayramında fiyat pahalılığında geçim sıkıntısında dolayı dem vuran hemşehirlerimiz tabiri caizse evlerinde misafir ağırlamaktan bile imtihan eder konuma geldiler” dedi.

Partilerin Bayram Mesaisi

HÜDA PAR PARTİLİLERİ İLE BAYRAMLAŞTI 
Parti binasında gerçekleştirilen bayramlaşma programı, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin, Genel İdare Kurulu Üyesi Yunus Emiroğlu ve İl Başkanı Yasin Kavaklı eşliğinde yapıldı.

Üyelerin katıldığı bayramlaşma programında Genel Başkan Yardımcısı Mahmut Şahin kısa bir konuşma yaparak Kurban Bayramının ehemmiyetini vurguladı, paylaşmanın ve ziyaretleşmenin önemine değindi. Partisinin seçim çalışmaları hakkında katılımcıları bilgilendirdi.

YASİN BÖRÜ ADINA KURBAN DAĞITIMI
HÜDA PAR Elazığ İl Başkanı Yasin Kavaklı, 2014 yılı kurban bayramında kurban dağıtırken PKK’lı teröristlerce vahşice katledilen  Yasin Börü adına kurban eti dağıttı.

Kurban eti dağıtımı öncesinde açıklama yapan Kavaklı, “Birazdan, Şehit Yasin Börü ve 6-8 Ekim tarihinin çukur siyasetinde şehit olan arkadaşları adına Elazığ’da kurban eti dağıtmaya başlayacağız inşallah. Halkımızın da bildiği gibi 2014 yılının Kurban Bayramında Şehit Yasin Börü ve arkadaşları vandallar tarafından vahşice katledilmişlerdi. Biz bugün Elazığ’da onları anmak ve anlatmak için onlar adına Kurban eti dağıtmaya başlayacağız. Şehit Yasin Börü ve dava arkadaşlarını bir kez daha rahmetle anıyorum. Rabbim ailelerine ve yakınlarına sabır versin. Bizler HÜDA PAR İl yönetimi olarak Yasin Börü’yü unutmayıp unutturmayacağız inşallah. Onların yarım bırakmış olduğu kurban eti dağıtımını fakirlere ulaştırmak adına yola çıkacağız. Bilinsin ki Yasin Börü’nün bıraktığı yerden devam edeceğiz ve bu ilelebet sürecektir inşallah” dedi.