Özel Bireylerden Anlamlı Etkinlik

Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü bünyesinde hizmet veren Engelsiz Yaşam Merkezi'ndeki özel gereksinimli bireyler, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü vefatının 84'üncü yıl dönümünde kendilerinin hazırlayıp sundukları özel bir program ile andılar.

Özel Bireylerden Anlamlı Etkinlik
TAKİP ET Google News ile Takip Et

“10 Kasım Atatürk’ü Anma" etkinlikleri kapsamında hazırlanan anma programı, Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde gerçekleştirildi. Programa Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu ve özel gereksinimli bireylerin aileleri katıldı.

EZBERLEDİKLERİ ŞİİRLERİ ATA'LARI İÇİN OKUDULAR

İstiklal Marşı ve saygı duruşu ile başlayan programda özel gereksinimli bireyler Ata'ları için ezberledikleri şiirleri seslendirdiler. Daha sonra yine kendi el becerileri ile hazırladıkları Atatürk resimlerine karanfil ile sonsuzluk işareti yapan özel bireyler, Ata'larına olan sonsuz sevgilerini hazırladıkları görseller ile gösterdiler.

AİLELERDEN BAŞKAN ŞERİFOĞULLARI’NA TEŞEKKÜR

Programda konuşan Elazığ Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Mustafa Aksu, Elazığ Belediyesi Engelsiz Yaşam Merkezi’nde eğitim alan özel bireylerin hazırladığı 10 Kasım etkinliğinin herkes için çok özel ve anlamlı olduğunu belirtti. Özel gereksinimli bireylerin hem hocalarını hem de ailelerini tebrik eden Aksu, Elazığ Belediye Başkanı Şahin Şerifoğulları’nın talimatlarıyla bireylerin ve ailelerinin daima yanlarında olduklarını ve onları desteklemeye devam edeceklerini belirtti. Programa katılan aileler ise çocuklarına gerekli imkânın sunulmasından dolayı Başkan Şerifoğulları’na ve Engelsiz Yaşam Merkezi çalışanlarına teşekkür ettiler.

Özel Bireylerden Anlamlı Etkinlik
Özel Bireylerden Anlamlı Etkinlik
Özel Bireylerden Anlamlı Etkinlik