Işıkver'ın Samimiyeti

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin ilimizde gerçekleştireceği miting öncesi MHP İl Başkanı Semih Işıkver'in çalışmalarını bizler takip etmekten yorulduk lakin kendileri koşup koşturmaktan yorulmadılar.

Işıkver'ın Samimiyeti
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Parti teşkilatları değil, ülkücülük davasının tüm neferleri sahadalar ve kapı kapı gezerek mitinge davet ediyorlar.

Bu çalışmaları görünce bugüne kadar hiçbir siyasi partinin bir mitinge böyle hazırlık yaptığına şahitlik etmemiş olmanın şaşkınlığını yaşıyor Elazığ.

Kamu kurumları, özel işletmeler, sanayi sitesi, esnaflar, STK’lar, kanaat önderleri ve Elazığ özelinde buluşan hemen herkese ulaşarak Pazar günü yapılacak mitinge davet etmek, son yılların en planlı ve programlı siyasi çalışması olarak kayıtlara geçti bile.

MHP’li olmayan kesimler dahi bu çalışmayı görüyor, takdir ediyor, bunu sosyal medya paylaşımlarında dile getiriyor ve imreniyor. Siyasetin, ayrıştırıcı olmak yerine birleştirici olma özelliğini de bu çalışma teyit etti. Görüştüğümüz birçok kişi, MHP’li olmadığı halde sırf bu samimi çalışma ve naif davete icabet ederek mitinge gideceklerini dile getiriyorlar.

Meteorolojik veriler Pazar günü havanın, yağışsız, açık ve berrak olacağını gösteriyor. Köy ve piknik sezonu da bittiğine göre güzel bir pazar gününü, kahvaltı sonrası güzel bir yürüyüş ve sonrasında MHP lideri Bahçeli’yi dinleyerek kaliteli zamana dönüştürmek bizim elimizde. Zira yapılan bir siyasi miting olsa da anlamları ve mesajları itibarıyla Türkiye’nin kaderiyle, dolayısıyla bizim geleceğimizle ilgili bir program. Biz ülkemizin selameti ve geleceği adına orada olacağız.