Osmaniye'de kritik randevu

TFF 3. Lig 2. Grup'un 24. Haftası'nda Elaziz Belediyespor, Osmaniyespor'un konuğu olacak

Osmaniye'de kritik randevu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Kırmızı – Lacivertli Temsilcimiz Elaziz Belediyespor, TFF 3. Lig 2. Grup’un 24. Haftası’nda Elaziz Belediyespor, Osmaniyespor’un konuğu olacak.

Geçtiğimiz hafta Kızılcabölükspor’a mağlup olarak üst sıralara tırmanma adına ağır bir yara alan Kırmızı – Lacivertli ekibimiz, Osmaniyespor karşısında kazanarak yeniden hedefe odaklanmayı düşünüyor. Zorlu maç için geçtiğimiz gece Osmaniye’ye giden ve konakladığı otele yerleşen temsilcimiz, maçın son çalışmasını bu kentte gerçekleştirecek. Alaattin Tutaş yönetimindeki Elaziz Belediyespor’da eksik ya da cezalı isim bulunmuyor.

HAKEM MARDİN BÖLGESİ’NDEN

Merkez Hakem Kurulu’nun yaptığı atamaya göre Osmaniyespor - Elaziz Belediyespor maçını Mardin Bölgesi C Klasman Hakemi Yunus Dursun yönetecek. Dursun’un yardımcılıklarını Bingöl Bölgesi’nden Muhammed Yıldız ile Van Bölgesi’nden Çağlar Demirkıran yapacak. Müsabakada 4. hakem olarak ise Şanlıurfa Bölgesi’nden Mikail Cihangir görev üstlenecek.

MUHTEMEL ONBİR

Elaziz Belediyespor’un Osmaniyespor karşına; Engin, Yunus Can, Burak Kavlak, Enver Abdullah, Eren Can, Nihat, Arif, Mazlum, Cenk, Ali Akburç ve Gökhan Aydaş onbiriyle çıkması bekleniyor. 2 Mart Cumartesi günü saat 14.00’te başlayacak olan maça Osmaniye 7 Ocak Stadı ev sahipliği yapacak.