Yeter ki inan, yapabilirsin Gakgom!

Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, şampiyonluk mücadelesi veren Abalı Denizlispor'u Şanlıurfa'da ağırlayacak

Yeter ki inan, yapabilirsin Gakgom!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Spor Toto 1. Lig’in 24. Haftası’nda Bordo-Beyazlı Temsilcimiz Elazığspor, şampiyonluk mücadelesi veren Abalı Denizlispor’la Şanlıurfa’da karşılaşacak. Geçtiğimiz hafta Karabük’te Kardemir Karabükspor’u 3-1 mağlup eden ve 6 maçlık galibiyet hasretine nokta koyan Bordo-Beyazlı ekibimiz, Denizli ekibi karşısında da iyi gidişatı devam ettirmek istiyor. Bu maç öncesi temsilcimizde Ahmet Burak Solakel’in sakatlığı bulunuyor. Rüştü Hanlı ile Yiğitcan Erdoğan kart cezaları nedeniyle sahada olamayacak. Denizlispor’da ise takımın 10 numarası Recep Niyaz kart cezalısı olduğu için sahada olamayacak.

20. RANDEVU

Elazığspor, ilk kez 1997–1998 Futbol Sezonunda Türkiye 2. Ligi Play-Off Grubu’nda karşı karşıya geldiği Denizlispor’la bugüne kadar 2’si Süper Lig’de olmak üzere toplam 19 maç oynadı.

Bugünkü 20. randevu öncesinde oynanan 19 maçta rakibine karşı 7 galibiyet alan Elazığspor, 4 maçta berabere kaldı ve 8 müsabakada sahadan mağlup ayrıldı. Atılan gollerde de 35-24 Denizlispor üstün.

 İki takım arasında son olarak ilk yarıda oynanan maçı Denizlispor 3-0 kazanmıştı.

MUHTEMEL ONBİR

Bordo-Beyazlı ekibimizin sahaya; Ahmet Sabri, Tufan, Akakpo, Idrissa Diarra, Gökhan, Kadir Bekmezci, Dialo, Traore, Mustafa, Emir ve Lamine Diarra onbiriyle çıkması bekleniyor. 2 Mart Cumartesi günü saat 13.30’da Şanlıurfa GAP Stadyumu’nda oynanacak olan ve Adana Bölgesi A Klasman Hakemi Zorbay Küçük’ün düdük çalacağı zorlu 90 dakika Bein Max 1’den canlı yayınla ekranlara getirilecek.