Onuru Tercih Edin!

14 Mayıs seçimlerinde değişik partilerden tekrar vekil olmak isteyen mevcut milletvekilleri olduğu gibi eskilerden de isimler var.

Onuru Tercih Edin!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elbetteki insanların kendi özgürlüğü ve tercihidir ama şehre ve ülkeye hizmet etmenin tek yolu ve yöntemi milletvekili olmak değil. Bakan yardımcısı, Milletvekili, belediye başkanı, il başkanı olmak elbette önemlidir ve değerlidir. Ancak bir kez olunan  bir makamda hep bulunmak istemek  ve bunda ısrarcı olmak çok sağlıklı bir yaklaşım değil. 

Bu özellikte olan isimlerin ülkeye ve şehre farklı alanlarda çok önemli hizmetleri olabilir. Oluşturdukları bir ekip ve stratejik merkezle şehrin ihtiyacı olan projeler üretilebilir. Bunların teknik altyapıları hazırlanabilir ve eskiden beri tanış oldukları ve önemli makamlarda oturan dostlarının yardımıyla bu projelerini hayata geçirilebilirler.

Sosyal ve kültürel etkinliklerle halkımıza hizmet edebilir ya da gönüllü kuruluşlar oluşturup hayır dualara talip olabilirler. Ve tüm bu çalışmalar belki halkın gönlünde bir milletvekilinin yapacağı çalışmalardan daha değerli ve kıymetli olabilir.

Neden bu satırları yazdık? Duyduk ki birileri ikinci, üçüncü ve hatta dördüncü kez “Ben olmalıyım” diyerek özel lobilerini harekete geçirmiş ve epey de mesafe almışlar.

Yapmayın, etmeyin. Yazıktır bu şehre. Yazıktır partinize. Yarın sizin yüzünüzden bir olumsuzluk olur ve hayal kırıklığı yaşanırsa bu şehrin insanının yüzüne bakamazsınız.  Sizi her gören lafını esirgemez ve sizi rencide edecek laflar söyleyebilir. Size dostça uyarımız odur ki onurlu bir hayatı, köşe bucak hemşerilerinizden kaçacak bir hayata tercih edin…