Doğru Adım, Doğru Karar

14 Mayıs 2023'de yapılacak olan seçimler için partilerin güçlü liste ile halkın karşısına çıkma gibi bir zorunlulukları var. 

Doğru Adım, Doğru Karar
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Liderle birlikte adayın da sonuçlara etkisi olan bir seçimleri yaşayacağız. Bu kapsamda hemen hemen her parti, şehirde en iyi sonucu alabilecek isimleri bünyesine katmanın hesaplarını yapıyor.

Bu konuda ilk ve en önemli adımı Ak Parti attı ve Fethi Sekin Şehir Hastanesi Başhekimi Prof. Dr. Erol Keleş’i saflarına kattı.

Prof.Dr. Erol Keleş, sadece başhekimlik görevinde değil, uzun yıllar  görev yaptığı Fırat Üniversitesi hastanesindeki hizmetleri ile de hem mesleğinde hem de sosyal yönüyle halkımızın takdirini  kazanmış bir isim.

Mütevazi duruşu, ilişkilerindeki samimiyeti, güler yüzlülüğü ve her şeyden önemlisi de Elazığ’a hizmet etme aşkı ile dolu olan Prof.Dr. Keleş’in görevinden son dakika istifa etmesi de gösteriyor ki listede iyi bir mevkide yerini alacak.

Daha önce bu köşelerdeki  bir yazımızda da dile getirdiğimiz gibi bazı isimler hem bölgesel hem de şehrin dört bir köşesinden oy alabilecek bir sevgi halkasına  ve potansiyeline  sahip.

Prof.Dr. Keleş de bu iki isimden biri olarak öne çıkıyor. Hem MASSAD bölgesi olarak bilinen ilçelerimiz hem de şehirde yaşayan ve hemen hemen herkese bizzat iyiliği dokunan geniş çevrelerin desteğini üzerinde toplamayı başarmış Prof.Dr. Erol Keleş’in Ak Parti listesinin pozitif ve halkta ciddi bir karşılığı olan isim olacağı kesin.

Ak Parti yetkililerini  bu gerçekleri düşünerek ve planlayarak Prof.Dr.Keleş’e listelerinde yer vermek gibi bir gayretin içinde görmek, şehir adına olduğu gibi kendi adlarına da önemli bir kazanımdır. Hayırlı olsun.