Neye Yaradı ki?

Çadır satma tartışmalarının ardından yoğun eleştiri alan Kerem Kınık, Türk Kızılay Genel Başkanlığından istifa etti. Ak Parti'nin her konuda olduğu gibi bu konudaki anlamsız ısrarını anlamak mümkün değil.

Neye Yaradı ki?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Muhalefet yıllarca EYT dedi, Ak Parti kulak tıkadı. KYK affı dedi, asgari ücrete zam dedi Ak Parti yok dedi.

Ama ne gariptir ki önceden yok dediklerinin hepsini hayata geçirdiler ve haklı olarak muhalefet de bunda kendisine pay çıkardı. 

Kızılay Başkanı için kıyamet koptuğu günlerde istifa çağrılarına kulak tıkayan Kızılay Başkanı seçime bir gün kala istifa etti. Tıpkı 6 Şubatta yaşanan depremin ardından dört ay geçmesine rağmen seçime bir gün kala çalışanlara altı aylık deprem tazminatı verilmesi gibi.

Ya bir işi de zamanında ve doğru yapın. Sizin şu danışman ordunuz bir Hakimiyet kadar olamıyor mu? Kızılay ile ilgili görüşlerimizi daha ilk gün yazdık. Bu olay size zarar verdi dedik. Halkın beklentisi önünde duramazsınız dedik. Kızılay’ın bir dernek olduğu ve değişimin anca genel kurulla olacağı  masalını bırakın dedik. “İstifa et” dediniz de adam etmedi mi? Ya da istifa et demenize rağmen Kınık’ın istifa etmeme lüksü var mıydı?

Velhasıl nerden bakılırsa dökülen bir süreç yönetimi, halkın beklentilerini yok sayan bir tavır ve halktan kopukluk... Şimdi Kınık’ın istifası ve son güne sıkıştırıldığı için 15 Mayıs bordrosuna yetişmeyecek ve ödenemeyecek bir deprem tazminatının ne anlamı var. 

Bu kadroya rağmen eğer Erdoğan seçim kazanırsa biliniz ki bu Nişantaşı müdavimi danışmanlarının değil, Erdoğan’ın başarısı için gözü yaşlı dua eden mazlum ve samimi insanların duasıyla kazanır.