Nasıl Geçti?

Pazar günü ile yeni bir yıla giriyoruz. 2023 yılından çok şey bekliyor insanlık. Dünya ülkeleri ile birlikte Türkiye tüm umutlarını 2023 yılına bıraktı.

Nasıl Geçti?
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2023, ülkemiz için aynı zamanda seçimler dolayısıyla kader yılı olacak ve her bir siyasi cenah bu kaderde etkili olmak için kıyasıya yarışacak.

Bu cümlelerin ardından “2022 yılı nasıl geçti?” diye her kime bir soru sorulsa, iyi kelimesiyle başlayan cümle kuran hiçbir vatandaşımıza rastlayacağımıza inanmıyoruz.

Mutsuz, umutsuz ve belki tüm beklentilerin bir binanın enkazına gömüldüğü, yeşerme imkânının da çok bulunmadığı fakat tüm zorluk ve sıkıntılarına rağmen yaşamaya devam edilip sonlandırıldığı bir yıl oldu bir çoğumuza göre 2022 yılı.

Aslında deprem ve pandemi sonrası, ara dönemlerde birçok alanda yaşadığımız zelzeleler ve ekonominin her bütçeye vurduğu darbelerle çok da umut bağlamamıştık 2022’ye.

2023 yılı umarız ki birçok alanda yaşadığımız fetret dönemini bitirtir, şeytanın bacağı kırılır ve her alanda bir refah ve ferahlığa ulaştığımız bir yıl olur. 

Hayallerinizin gerçekleşmesi ve hepimize sağlık, mutluluk ve huzur getirmesi dileğiyle nice yıllara…