Kararsız Elazığ

Medya kuruluşlarımız ve araştırma şirketlerimiz Elazığ özelinde seçim anketleri yapıyorlar. İlginç sonuçlarla birlikte kararsız seçmenlerin oranlarında ciddi bir artış olduğu görülüyor.

Kararsız Elazığ
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Bu da gösteriyor ki “Sahipsiz Elazığ” mottosunun yerini bu günden sonra “Kararsız Elazığ” mottosu alacak.

Evet, Elazığ kararsız…

 Elazığ, bugüne kadar destek verdiği siyasi partiye yeniden oy verip vermeme de kararsız.

Elazığ, 20 yıl boyunca oy verdiği ve bunun karşılığını çok alamadığına inandığı Cumhur ittifakına oy verip vermeme konusunda kararsız.

Elazığ, ülkenin ve şehrin sorunlarını çözmede 6’lı masanın yeterli olmayacağını gördüğü ve daha kötü günleri yaşatacaklarına inandığı için millet ittifakına oy verip vermemede kararsız.

Elazığ, seçim günü sandık başına gidip gitmemekte kararsız.

Elazığ, partilerin milletvekilleri listesinden çok umutlu olmadığı ve aynı filmin seyircisiz oynanması pahasına yeniden gösterime gireceğini bildiği için partilere güvenip güvenmemekte kararsız.

Ve Elazığ hangi ittifak iş başına gelirse gelsin ülkenin geleceğini karanlık gördüğü ve bunun da kendisinde umutsuzluk, karamsarlık ve OKB emareleri oluşturduğu için siyasetçilere selam verip vermeme konusunda kararsız.

Sahipsiz Elazığ’dan Kararsız Elazığ’a geçiş sürecinden kimlerin dahli, emeği ve katkısı varsa onlar gurur duyabilir, mutlu olabilir ve tüm bu yalın, bilinen ve aleni olarak şehrin her sokağından arş-ı alaya yükselen bu feryada rağmen tekrar sahne almanın hayallerini kurabilirler. 

Bu başarıdan sonra en doğal haklarıdır. Helali hoş olsun. Ve varsın parti ve liderleri heder ve perişan olsun…