Mutlu Et, Mutlu Kal

Elazığ'da ajansa düşen bir haber dikkatimizi çekti ve okuduktan sonra da büyük bir mutlulukla yayına verdik.

Mutlu Et, Mutlu Kal
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haberde, “Elazığ’da yaşayan down sendromlu Betül Kazancı’nın gelinlik hayali gerçek oldu” diye bir başlık atılmıştı. 

Haberin devamında ise, Elazığ’da yaşayan 24 yaşındaki down sendromlu Betül Kazancı, okuldaki öğretmenlerine ve ailesine gelinlik giymeyi çok istediğini söyledi. 

Öğretmenleri ve ailesi Betül’ün bu hayalini gerçekleştirmek için hemen harekete geçti. Evinden alınan Betül, önce kuaföre götürülerek gelin saçı yaptırıldı. 

Beyaz gelinliğini giyen Betül, gelin arabasına binip şehir turu attıktan sonra  İcadiye Mahallesi Hizmet Binasına getirildi. Davetlilerin alkışları arasında salona giren Betül, doya doya eğlenirken gelinlik giymenin mutluluğunu yaşadı.

Haberi okurken yüreğimiz ısındı ve çok mutlu olduk. Down sendromlu bir kızımızın hayalini gerçekleştirmek için öğretmenleri, arkadaşları ve ailesi çok güzel bir sürpriz yapmış. Kızımızın mutluluğuna sebep olan herkesten Allah razı olsun. Haberi okuyunca dünya birkaç dakikalığına da olsa çok güzel oldu dedik ve keşke bizlerde orda olup, kızımıza destek olsaydık diye düşündük.

Mutluluğun adresi başka insanları mutlu etmekten geçiyorsa herkesin yapacağı bir iyilik olmalı bu âlemde. Dünya iyi insanlarla daha güzel…