Muhtar Kuşaksız: 'Sorunlarımızın Çözümü İçin Destek Bekliyoruz'

Fethiye Uçal/Zafran Mahallesi Muhtarı Selahattin Kuşaksız ,mahallemizin şu anda acil ihtiyacı olan okul, Aile Hekimliği, Zafran Tokilerdeki 2. Etap bloklardaki yolun açılması diyerek yetkililerden yapılmasını talep ediyoruz dedi.

Muhtar Kuşaksız: 'Sorunlarımızın Çözümü İçin Destek Bekliyoruz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Zafran Mahallesi Muhtarı Selahattin Kuşaksız,Elazığ Hakimiyet Gazetesine yaptığı açıklamalarına şöyle devam etti,Zafran 2. etap Tokilerde yaşayan vatandaşların yol sorunu konusunda büyük mağduriyet yaşadıklarını dile getirdi. 

Zafran  Mahalle sakinlerinin bir de ulaşım  konusunda şikayetlerini dile getiren Kuşaksız, "Mahallemizde otobüslerin yarım saatte bir çalışılması konusunu yetkililere söyledik. Fakat bu talebimizi  dile  getirmemize  rağmen  şu anda ellerinde  böyle  bir araç imkanı olmadığı için bizlere bu mağduriyetimiz konusunda  yardımcı olamadılar. İlerleyen zaman diliminde çalışmalar neticesinde bizlere otobüs konusunda yardımcı olacaklarını söylediler "dedi.

ZAFRAN İÇİN AİLE HEKİMLİĞİ VE DEVAM EDEN ÇALIŞMALAR

Muhtar Kuşaksız, Aile Hekimliği için belirlenen yerin çukurda kaldığını  ve gelen paranın temelde bittiğini, Üniversite'den yer istediklerini fakat Üniversite senatosunun  bunu reddettiğini bunun üzerine tekrardan bir çalışma içerisinde olduklarını ve çalışma neticesinde tekrardan bize döneceklerini söyledi.

TOKİLER VE BİTMEYEN SORUNLARI 

Kuşaksız;"Tokilerde yaşadığımız sıkıntı,bina önlerinde başlayan çökmeler çatılardaki akmalar,biz bunu zafran mahalle sakinleri olarak Elazığ Millet Vekili Mahmut Rıdvan Nazırlı'ya dosyalarımızı verip sıkıntımızı beyan ettik. Ankara'daki yetkililer ile görüştük VE 15-20 gün içerisinde bu mağduriyetin çözüleceğini beyan ettiler. Vatandaşlar bu bina çökmelerinden çatı akıtmalarından son derece şikayetçi " ifade etti.

ÇEVRE TEMİZLİĞİ VE ASAYİŞ OLAYLARI

Mahalledeki asayiş olayları ile ilgili   en son  emniyet  müdürü ile görüştüğünü ifade eden Kuşaksız, Şu anda Tokilerde güvenlik açısından  2 tane bekçinin olduğunu ifade etti. 
Muhtar Kuşaksız sözlerine devam etti; "3 tane mobese kamerası takılması için daha önce vermiş olduğum dilekçe sonucunda bu sorunuda  çözmüş bulunmaktayız.En kısa zamanda bu kameralarda takılacak.  Temizlik konusunda Elazığ Belediyesi ve Şahin Şerifoğulları'na teşekkür ediyoruz."dedi.