Muhtar Kuşaksız'dan Okul ve Aile Hekimliği Talebi

24 Ocak depreminin arından yüzlerce konut yapılan Zafran Mahallesi'nde vatandaşlar okul ve aile sağlık merkezi talebinin karşılanmasını istiyor.

Muhtar Kuşaksız'dan Okul ve Aile Hekimliği Talebi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Elazığ merkez Zafran Mahallesi Muhtarı Selahattin Kuşaksız, mahallelerinde okul ve aile hekimliği ihtiyacı bulunduğunu ve bu talebin acil olarak hayata geçirilmesi gerektiğini söyledi. 

Muhtar Kuşaksız açıklamasında: “Ocak 2020 depreminden sonra yapılan TOKİ konutları ayrıca müteahhitlerin de yapacağı konutlarla beraber hızla gelişmekte ve büyümekte olan gözde mahallelerimizden birisi. 6 şubat Maraş depreminden sonra da mahalleye  konut yapılması planlanmakta olmasına karşın yapılacağı söylenen ilköğretim okulu  ve aile sağlığı merkezi işlemleri çok yavaş ilerliyor. Defalarca girişimlerde bulunduk bize yapılacağı söylendi. Yapılacağından bir şüphemiz yok ama buradan yetkililerimize bir an önce iki hizmetin hızlanması talebimizi yeniliyorum çünkü  bizim mahallemizin de acil ihtiyaçları var.

Mahalle muhtarı olarak konunun takipçisi olduğumu da bilmelerini istiyorum bizi soranı da sormayanı da unutmayacağız” dedi.