Muhalefetin Hizmeti Takdir Edilir

Birileri hala kabul etmek istemese ya da küçümsese de CHP Milletvekili Gürsel Erol'un muhalefet milletvekili olarak bu şehre gözle görülür hizmetleri devam ediyor.

Muhalefetin Hizmeti Takdir Edilir
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Daha geçtiğimiz Cumartesi günü son yıllarda en çok izlenen kanallar arasında yer alan Halk TV’de 3 saat süren mükemmel bir tanıtım programının yapılmasını sağlayan ve şehrin ekonomik, sosyal, tarihi, kültürel,  sanatsal ve musiki olmak üzere tüm yönlerinin öne çıkmasını sağlayan Gürsel Erol, şehre kazandırdığı üç okulun hizmete açılması çalışmalarını da yakından takip ediyor.

Elazığ'da 24 Ocak 2020 tarihinde yaşanan 6.8 büyüklüğündeki deprem sonrası CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol,  CHP'li belediyelerle temasa geçerek okul inşa edilmesini talep etmesi sonucu İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyeleri Elazığ'da 3 okul yapma kararı almıştı. Bu okullardan biri olan ve Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından inşa edilen Ankara Ortaokulu'nun yapımı tamamlandı.  Yeni eğitim- öğretim yılında hizmete girecek olan okulun açılışı ise ABB Başkanı Mansur Yavaş'ın katılımı ile yapılacak.

Muhalefet milletvekili olarak şehre kazandırdığı hizmetleri hala yok sayan, “hükümetin yaptığı 60 okul konuşulmuyor da Erol’un yaptırdığı üç okul niye hep konuşuluyor” diyen kesimlere bizler de diyoruz ki; depremde yıkılan okulları yapmak elbette devletin ve hükümetin görevi. Ancak İstanbul, Ankara ve İzmir Büyükşehir Belediyelerinin Elazığ’a okul yapmak gibi resmi bir görev ve mecburiyetleri yok. Bunu tek başına CHP Milletvekili Gürsel Erol sağladı ve şehrimiz devasa üç okula sahip oldu.

Geçmişte de yazdık ve dile getirdik. Gürsel Erol’un CHP’li belediyelere yaptırdığı okulları küçümseyip burun kıvıran bazı kesimler, keşke Ak Partili Büyükşehir belediyesine de küçük bir anaokulu yaptırma başarısı gösterebilselerdi. 

Sahi neden bu kadar basit bir işi yapamadılar Ak Partili siyasiler. Oldum olasıya merak etmişizdir bu konuyu. Umarız biri çıkar ve en azından “girişimde bulundum ama hayata geçiremedim” deme erdemini ve öz güvenini gösterebilir.