MÜFTÜLÜKTEN GÜZEL HİZMET

Dijitalleşmenin yaygınlaştığı ve sosyal medyanın en çok takip edilen iletişim mecrası olduğu bir dönemde bazı yazar, bilim adamı, doktor, psikolog, aile danışmanı ve özel kurumlar kısa videolar ve bilgilendirmelerle halkımız bilgilendirmeye çalışıyorlar.

MÜFTÜLÜKTEN GÜZEL HİZMET
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Oldukça revaçta olan ve takipçilerinin sayısı oldukça çok olan bu alana bazı özel kuruluşla kadar resmi kurum ve kuruluşlar da ilgisiz kalmıyor ve mesajını bu mecralardan geniş kitlelere ulaştırmaya çalışıyorlar.

Bu kurumlarımızın başında ise Elazığ Müftülüğü geliyor. Sosyal medya hesaplarından dini bilgiler ve güncel konularla ilgili kısa videolar hazırlayan Elazığ İl Müftülüğü, bu hizmetiyle birçok vatandaşın cep telefonuna girmeyi ve irşat görevini hakkıyla yapıyor.

Bu çalışması ile birlikte vatandaşlara manevi danışmanlık ve rehberlik hizmetlerine devam eden İl Müftümüz Selami Aydın ile programların hazırlanmasında katkı sunan vaiz ve vaizelerimiz ile uzmanlarımıza teşekkür ediyoruz.

Umarız bu etkili yöntemi diğer kurumlar da keşfeder, ailelere ve bireylere yönelik olarak psikolojik destek ve rehberlik hizmeti verilerek, sağlıklı bireyler ve bunun neticesinde güçlü aileler ve sağlıklı toplum oluşumuna katkı sağlamış olurlar.