Milletvekili Erol Elazığ Siyasetinde En Çok Etkilendiği Olayı Hakimiyet'e Açıkladı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, Elazığ'da milletvekili yaptığı dönemde en çok etkilendiği olayı Hakimiyet'e açıkladı.

Milletvekili Erol Elazığ Siyasetinde En Çok Etkilendiği Olayı Hakimiyet'e Açıkladı

41 yıl aradan sonra Elazığ’dan CHP’nin çıkardığı ilk milletvekili olmasının yanında bu süre zarfında Meclis’te yaptığı konuşmalar, soru önergeleri ve özellikle deprem sürecinde ortaya çıkan sorunların takibi ve duyurumu konusunda önemli bir çaba ve başarı ortaya koyan CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, hangi siyasi görüşten olursa olsun Elazığ’da on binlerce insanın gönlüne girmeyi başardı.

Bizler de artık hem seçime kısa bir süre kala Milletvekili Erol’a 5 yıllık süre zarfında en çok etkilendiği olayı sorduk.

“BENİ YOK SAYDILAR”

Elazığ’da siyaset yaptığı süre boyunca Ak Parti Elazığ Milletvekilleri tarafından yok sayıldığını ancak listeler açıklanınca ayrı bir duygu yaşadığını aktaran Erol, şunları kaydetti:

“En çok etkilendiğim olay 4 Ak Parti Milletvekili’nin beni yok sayarak bu ili 5 milletvekili değil 4 tane milletvekili temsil ediyormuş gibi sürekli lanse etmeleri. Listeler açıklanınca ayrı bir duygu yaşadım çünkü sonuç olarak halk bizim varlığımızı kabul etmişti ve bizi gönlünü açmıştı. Bugün yine 27. dönemin 5 milletvekilinden bir tek meydanlarda ben varım ama diğer 4 milletvekilleri yok.

“YİNE AYNI DURUMU YAŞAYACAĞIZ”

Önümüzdeki dönemde yine aynı şey olacak. Biz yine Elazığ’ın gönlünde olacağız ama yalnızca milletvekili seçilmek arzusu içerisinde siyaset yapanlar, bir dahaki dönem olmayacak.”