Milletvekili Erol'dan Öğrenci ve Annelere Müjde

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Elazığ Milletvekili, Parti Meclis Üyesi ve 28. Dönem Elazığ Milletvekili Adayı Gürsel Erol,seçim çalışmaları kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Erol, halkın sorunlarını dinleyerek çözüm önerilerini seçmenlerle paylaşıyor.

Milletvekili Erol'dan Öğrenci ve Annelere Müjde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Erol, seçim bildirgelerinde yer alan önemli vaatlerini de açıklamaya devam ediyor. Milletvekili Erol'un seçim vaatleri arasında devlet okullarında öğrencilere ücretsiz öğle yemeği, süt ve su hizmeti sunulması ve 0-6 yaş her çocuğun girebileceği kreşlerde her anneye ücretsiz ulaşım kartı verilmesi yer alıyor.
Erol, seçim çalışmalarına ara vermeden devam ederek halkın sorunlarına duyarlılığı ve projeleriyle seçmenlerin dikkatini çekmeye devam ediyor. Siyasi çekişmelerin seçim kampanyalarında yer almaması gerektiğini savunan Erol, seçmenlerin gerçek sorunlarına odaklanarak, ülkenin geleceği için doğru tercihler yapmalarını bekliyor.


Halkın sorunlarına duyarlılığı ve siyasi çekişmelerden uzak duruşuyla da takdir toplayan Erol, seçmenlerin doğru tercihler yaparak ülkenin geleceği için katkıda bulunmalarını bekliyor.