Milletvekili Erol'dan Kınama Mesajı

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, bugün öğlen saatlerinde İstanbul Sarıyer'de bulunan Santa Maria Kilisesi'ne yapılan saldırıyı kınadı.

Milletvekili Erol'dan Kınama Mesajı

İstanbul Sarıyer’de bulunan Santa Maria Kilisesi’ne silahlı saldırı düzenlendi. Saldırıda 1 kişinin hayatını kaybettiği bilinirken, CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol, konuyla alakalı bir kınama mesajı yayımladı.

Söz konusu mesajda Erol,

“İstanbul Sarıyer’de Santa Maria Kilisesine yönelik yapılan silahlı saldırıyı kınıyor, hayatını kaybeden vatandaşımıza Allah’tan rahmet ailesine ve sevdiklerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

İçişleri bakanımıza ve kahraman emniyet teşkilatımıza katillerin yakalanmasında gösterdikleri başarıdan dolayı kutluyorum.” İfadelerine yer verdi.

KATİL ZANLILARI YAKALANDI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 2 katil zanlısının yakalandığını duyurdu. Bakan Yerlikaya paylaşımında, "Bu sabah Sarıyer Santa Maria Kilisesinde pazar ayini sırasında Tuncer Cihan isimli vatandaşımızın ölümüne neden olan 2 katil zanlısı yakalanmıştır. Failleri tespit edip yakalayan İstanbul Emniyetimizi ve kahraman polislerimizi tebrik ediyorum. Hayatını kaybeden vatandaşımızın ailesine ve yakınlarına bir kez daha başsağlığı diliyorum." dedi.