Milletvekili Demirbağ, Raife Babaanne İle Bir Araya Geldi

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, sosyal medya fenomeni 86 yaşındaki Raife Babaanne ile bir araya geldi. 'Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin.' diyen Raife Erdem Milletvekili Demirbağ'dan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a selamlarını iletmesi isteğinde bulundu.

Milletvekili Demirbağ, Raife Babaanne İle Bir Araya Geldi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ Elazığ’daki temaslarını sürdürdü. Milletvekili Demirbağ bu kapsamda, sosyal medyada fenomen olan 86 yaşındaki Raife Babaanne ile bir araya geldi.
“ALLAH CUMHURBAŞKANIMIZA GÜÇ, KUVVET VERSİN”
Elazığ’ın öz şivesini kullanan nadir insanlardan biri olan Raife Babaanne lakaplı Raife Erdem, Milletvekili Demirbağ’a ziyareti için teşekkür ederek; “Allah, Cumhurbaşkanımızı başımızdan eksik etmesin. Allah Cumhurbaşkanımıza güç, kuvvet versin.” dedi.
RAİFE BABAANNE, MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ’DAN İSTEKTE BULUNDU
Raife Babaanne ayrıca Milletvekili Zülfü Demirbağ’dan, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a selamlarını iletmesi isteğinde bulunarak; “Milletvekilimiz Cumhurbaşkanımıza selamlarımızı iletsin.” İfadesinde bulundu.
AK Parti Elazığ Milletvekili Demirbağ da; “Büyükleri ziyaret etmemiz önemli. Onlar bir tarih. Geçmişten günümüze kadar yaşadıkları tecrübeler itibarıyla, ağzı dualı büyüklerimizi ziyaret ederek, onları unutmamamız lazım. Büyüklerimizi Allah başımızdan eksik etmesin. Büyüklerimizin duasına ihtiyacımız var.” diye konuştu.