Milletvekili Demirbağ 'İnşa Edilen Konutlar Kaliteli, Güzel ve Elazığ Deyimiyle Evladiyelik'

24 Ocak Elazığ depreminin ardından inşa edilen köy konutları ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla bir araya gelen AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ 'Bu Milletin, mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.' dedi. Konutlarından memnun olduklarını ifade eden hak sahibi vatandaşlar ise 'Allah, Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzatsın.' İfadesinde bulundu.

Milletvekili Demirbağ 'İnşa Edilen Konutlar Kaliteli, Güzel ve Elazığ Deyimiyle Evladiyelik'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ, 24 Ocak depreminin ardından inşa edilen köy konutları ve TOKİ konutlarındaki vatandaşlarla buluştu. 

Milletvekili Demirbağ ilk olarak, Merkeze bağlı Yedigöze Köyündeki AFAD köy konutlarında ikamet eden Ömer Vurucu ve ailesiyle bir araya geldi. Milletvekili Zülfü Demirbağ daha sonra Saniye Uçar ve Tevfik Uçar çiftinin evine misafir oldu.

SANİYE UÇAR: “EVİMİZ ÇOK GÜZEL VE KULLANIŞLI”

Yedigöze Köy Konutlarında ikamet eden Hak Sahibi Saniye Uçar; “Evimiz bir numara. Evimiz çok güzel ve kullanışlı. Hükümetimizden ve Sn. Cumhurbaşkanımızdan Allah razı olsun. Hiçbir sıkıntımız yok. Dayalı, döşeli bize evi verdiler adeta. Sn. Vekilimize geldiği için de teşekkür ediyoruz. Kendileri bize onur verdi.” dedi. 

TEVFİK UÇAR: “ALLAH, CUMHURBAŞKANIMIZIN ÖMRÜNÜ UZATSIN”

Hak Sahibi Tevfik Uçar ise; “Sn. Cumhurbaşkanımızdan, Devletimizden, AFAD’dan Allah razı olsun. Allah, Cumhurbaşkanımızın ömrünü uzatsın. Sağlıklı bir ömür diliyorum. Sn. Vekilimize de bizleri ziyareti için teşekkür ediyoruz. Bizleri şereflendirdi.” ifadesinde bulundu. 

MİLLETVEKİLİ DEMİRBAĞ: “İNŞA EDİLEN KONUTLAR KALİTELİ, GÜZEL VE ELAZIĞ DEYİMİYLE EVLADİYELİK”

24 Ocak depreminden kısa süre sonra inşa edilen köy konutları ve merkezdeki konutların kaliteli ve güzel konutlar olduğunu ifade eden AK Parti Elazığ Milletvekili Zülfü Demirbağ; “Yedigöze Köyünde Tevfik ve Saniye Uçar’ın evindeyiz. Evleri gayet güzel olmuş ve kendileri de gayet memnun. Kendileri Devletimize müteşekkir. Gerçekten kısa süre içerisinde hem köy konutları, hem de merkezde inşa edilen konutlar kaliteli, güzel ve Elazığ deyimiyle evladiyelik konutlar. Cenab-ı Allah Sn. Cumhurbaşkanımıza hayırlı, uzun ömürler, sağlık, sıhhat versin. Bu Milletin, mazlum insanların, Müslümanların umudu olan liderimiz Sn. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı Allah başımızdan eksik etmesin inşallah.” diye konuştu. 

İBRAHİM TUNCEL: “KONUTLARIMIZDAN ÇOK MEMNUNUZ VE ÇOK MUTLUYUZ”

Milletvekili Demirbağ daha sonra, Güneykent Mahallesi (Yemişlik) 7. Etap TOKİ konutlarında ikamet eden İbrahim Tuncel ile bir araya geldi.

İbrahim Tuncel; “Konutlarımızdan çok memnunuz ve çok mutluyuz. Kısa sürede inşa edildi ve evlerimize yerleştik. Çok teşekkür ediyorum Sn. Cumhurbaşkanımıza. Allah sağlık ve sıhhat versin. Temennimiz odur ki, devam etsin.” diye konuştu. Tuncel, Milletvekili Demirbağ’a ziyareti için teşekkür etti.

Milletvekili Demirbağ daha sonra, Güneykent Mahallesi (Yemişlik) 6. Etap TOKİ konutlarında ikamet eden Ballı Namlı, ailesi ve vatandaşlarla buluştu. Demirbağ, vatandaşların talebini dinledi. 

Milletvekili Demirbağ’a ziyaretlerinde AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı ve AFAD Şube Müdürü Ali Rıza Akay da eşlik etti.