MHP'nin Sivrice ve Ağın Belediye Başkan Aday Adayları Belli Oldu 

Sivrice ve Ağın ilçelerinin belediye başkan aday adayları belli oldu. 

MHP'nin Sivrice ve Ağın Belediye Başkan Aday Adayları Belli Oldu 

MHP Elazığ İl Başkanı Yunus Bal açıklamalarda bulundu.

Bal yaptığı açıklamada “Bugün benim için çok anlamlı bir gün, mevcut belediye başkanlarımızın adaylık başvurusunu prosedür gereği kağıt üzerinde yapıyoruz. Hem Sivrice’de hem de Ağın’da yapacak çok işimiz var. Bir önceki seçimde yapacaklarımızı anlatıyorduk. Artık yapacaklarımız yaptıklarımızın teminatıdır diyoruz. Bu ilçelerde daha iyi hizmetler getireceğimizi ilan ediyoruz. İnşallah Sivrice ve Ağın’da yükselmeye devam edeceğiz ve çıtayı çok yukarılara taşıyacağız” dedi. 

Sivrice’de yeni bir ilçe oluşturduklarını dile getiren Sivrice Belediye Başkanı Turgay Gündoğan “  Doğu’nun  en güzel beldelerinde biri olan Sivrice’miz hakikaten çok aciz bir durumdaydı. Bu mücadeleyi verirken çok zorlandık çaba sarf ettik ve hep birlikte üstesinden geldik. Kentsel dönüşümü, altyapısı, doğalgazı, kültür kongre merkezi, yeni belediye binası  ve su depolarıyla birçok yeni hizmet ilçemize kazandırdık. Sivrice’ye bir yön verdik.  Sivrice için devam eden ve planladığımız projelerimiz var. Ben inanıyorum ki Sivriceli hemşerilerimiz teveccüh gösterip bir 5 yıl daha devam edersek  hedeflerimiz doğrultusunda ilçemiz nüfusunu 3-4 binden 10 bine çıkarmak orada ciddi bir turizm istihdamı yaratmak sadece ilçemizin değil Elazığ’ın ekonomisine de katkı sunmaktır. Bu yolda ilerliyoruz ilerlemeye de İnşallah devam edeceğiz” diye konuştu.

MHP'nin Sivrice ve Ağın Belediye Başkan Adayları Belli Oldu 

2019 yılında aday olduklarında yapacağı icraatleri broşürlerle ilçenin giriş ve çıkış ve merkezine astıklarını vurgulayan Ağın Belediye Başkanı Ali Uslu “  6 araç alımından badem kırma ve işleme tesisi gibi bir çok alanda sözler vermiştik. Bu sözlerimizi gülerek  ‘sen broşürlerde yazılanları yapabilecek misin’ diyorlardı.

Vallahi de yaptık Billahi de yaptık. MHP’nin üretken belediyecilik anlayışını kendimize şiar edindik. Yapamazsın, kamuyu zarara uğratırsın diyenlerin hepsinin başını öne eğdirdik. Sayın vekilimiz Semih Işıkver’e buradan da şükranlarımı iletiyorum. O olmadan kapalı spor salonumuz olmazdı. Bin tane öğrencimiz varken kapalı spor salonumuz yoktu. Şuan 192 öğrencimiz var 250 kişilik kapalı spor salonuna sahibiz. 

Bir milletvekili olmadan 4 buçuk yıl boyunca hizmet yolunda çok acı çekerek ilerlemek zorunda kaldıklarını vurgulayan  Uslu “ Birçok yerde önümüze taş konuldu. Ayağımıza çelmeler takıldı. Ama şuan Rabbime şükürler olsun  mevcut belediyeler arasında son 4 ay içerisinde en çok bakanlar ile görüşmemizi sağlayan milletvekilimize il başkanlarımıza şükranlarımı sunuyorum” diyerek açıklamasını sonlandırdı.