Keleş, Kurum Ziyaretlerinde

AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, her hafta sonunu memleketinde geçirmeye ve hemşeriyle buluşmaya devam ediyor.

Keleş, Kurum Ziyaretlerinde
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Keleş, vatandaşlarla birlikte kurum ziyaretleri gerçekleştirerek, il müdürlerinden Elazığ’da yürütülen çalışmalarla ilgili bilgiler alıyor.

Keleş, Elazığ Tapu ve Kadastro 16. Bölge Müdürü Mahir Tuncer, Tapu Müdür Vekili Yunus Tokmak, Kadastro Müdürü Mustafa Uyar, Elazığ Türk Telekom İl Müdürü Kubilay Tozlu,  Elazığ Sanayi ve Teknoloji İl Müdürü Mustafa Yavuztürk, Elazığ AFAD İl Müdürü Osman Pıhtılı, Fırat Kalkınma Ajansı Genel Sekreteri Abdulvahap Yoğunlu, İl Koordinatörü Mustafa Selim Özatay ile gerçekleştirdiği kurum ziyaretlerinde yapılan çalışmaları dinledi.

Keleş, Kurum Ziyaretlerinde

Kurum Müdürleri Milletvekili Keleş’e birimlerinin yaptıkları çalışmalarla ilgili sunularını sundular. Eminiz ki her bir müdürlük şehirde her şeyin güllük gülistanlık olduğunu söylemiştir, hiçbir sorun bulunmadığını ifade ediyordur.Allahtan Milletvekili Keleş, bu toplantılardan sonra Aksaray TOKİ konutlarına giderek vatandaşlarla da görüştü de gerçek tabloyu görmüş oldu.

Kurum müdürlüklerinin başarısı ve performanslarını kendilerinin sunumlarında değil vatandaşın cümlelerine ve duygularında aramak lazım. Devletin bin bir imkân ve yetkilerle donattığı birçok kamu kurumu ya işlerini zamanında ya da yerli yerinde yapmadığı için vatandaşların mağduriyetine sebebiyet veriyor bu mağduriyet de siyaset kurumuna ve özellikle milletvekillerine ve Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yansıyor.

Keleş, Kurum Ziyaretlerinde

Makamlar ve görevler, halka en güzel hizmetler sunulsun diye ihdas edilmiş ve atamalar yapılmıştır. Artık görevinde heyecanı kalmamış, halktan kaçar hale gelmiş, vatandaşın bir vesileyle telefonunu öğrenip aradığında vatandaşa fırça atan bir idareciden  siyaset kurumuna da bir hayır gelmez.

Sadece milletvekillerinin taleplerini ışık hızıyla yapan ancak sıra kanuni haklarını milletvekillerine  gitmeden aramaya çalışan halkın yüzüne bakmayan bir idareci Erdoğan’ın deyimiyle yük alan değil yük olan bürokrattır ve görevde kaldığı her bir gün Erdoğan’ı yıpratmaktır.