MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver: 'Maden İlçemizin Göz Göre Göre Yitip Gitmesine İzin Veremeyiz'

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver, Maden ilçesi ve Madenlilere verilen sözlerin tutulması gerektiğini vurgulayan bir açıklamada bulundu. İlçeye ve orada yaşayan insanlara karşı sorumluluklarının bilincinde olduğunu belirten Işıkver, Maden'in yaşadığı sorunların çözümü için tüm siyasi partilerin bir araya gelmesi gerektiğini söyledi.

MHP Elazığ Milletvekili Semih Işıkver: 'Maden İlçemizin Göz Göre Göre Yitip Gitmesine İzin Veremeyiz'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Açıklamasında, özel bir firma tarafından yıllardır kaldırılmayan hafriyatın siyasetin bir başarısızlığı olduğunu ifade eden Işıkver, bu konuda şahsen de sorumluluk hissettiğini belirtti. Maden’i ve Madenliyi kaderine terk etmeyeceğine dair söz veren Işıkver, bu mücadelede gücünün yetebileceği noktaya kadar çaba göstereceğini dile getirdi.

 "SİYASETİ BİR ARAYA GELMEYE DAVET EDİYORUM"

Işıkver, Türk Devleti'nin dünyanın en büyük imar faaliyetlerini gerçekleştirdiğini ve deprem sonuçlarıyla mücadelede başarılı olduğuna dikkat çekiyor. "Çok basit hamlelerle kurtulacağını bildiğimiz Maden’e yapılması muhtemel hizmetleri kim engelliyor ise tarih ve vicdanlar önünde vebal altındadır," diyen milletvekili, Maden ilçesinin sorunlarına çözüm bulunması için tüm siyasi partilere birlikte hareket etme çağrısında bulundu.

Temaslarını sürdüreceğini, meclis kürsüsünde konuyu gündeme getireceğini ve bakanlıklar nezdinde görüşmeler yapacağını belirten Işıkver, Maden ilçesine gereken hizmetlerin sunulması için elinden geleni yapacağını ifade etti. Açıklamasını, Elazığ kamuoyunu saygı ile selamlayarak sonlandıran Semih Işıkver, Maden için çaba göstermeye devam edeceğini vurguladı.