MHP'de Kongre Heyecanı

MHP Elazığ İl Teşkilatı cumartesi günü kongreye gidiyor. Milletvekili adayı olmak amacıyla il başkalığı görevinden istifa eden Semih Işıkver'den boşalan il başkalığı görevine Yunus Bal atanmış ve seçim sürecinde başarılı bir performans ortaya koymuştu.

MHP'de Kongre Heyecanı
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Atanmış olan il başkanının yapılacak kongrede seçilmiş olarak görevine devam edeceği,MHP il kongresinde oluşacak yeni yönetim ve yepyeni bir ruhla çalışmalarını yürütecek.

MHP, son yıllarda tabanı yeniden toparlamak, unutulmuş ve yıllardan beri selam dahi verilmemiş ülkücüleri samimiyetle harekete geçirme noktasında örnek bir başarı ortaya koyuyor. 

MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin geçtiğimiz yıl, ilimiz İstasyon Meydanında gerçekleştireceği miting öncesi başlatılan yeniden diriliş ve yükseliş hareketi, İrfan Sönmez’in İyi Parti’den, Bilal Çoban'ın da bağımsız aday olmasına rağmen MHP’nin bir milletvekili kazanmasıyla sonuçlanan bir atılım olmuştu.

MHP’nin İl Başkanı Yunus Bal’ın seçimli kongresinden sonra bu ruhu devam ettireceği ve daha ötelere taşıması bekleniyor.