Mesut Saray: 'İyiyiz ama psikolojik olarak bitiğiz!'

ES Elazığspor Kaptanı Mesut Saray, büyük felaket ve akabinde yaşanan artçı depremlerin futbola adapte olmalarını zorlaştırdığını söyledi

Mesut Saray: 'İyiyiz ama psikolojik olarak bitiğiz!'
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu
Kahramanmaraş merkezli deprem felaketleri tüm Türkiye’de olduğu gibi Elazığ’da da derin üzüntülere yol açtı. Depremde binlerce vatandaşımız hayatını kaybederken, yaralılarımızın tedavisi ülke çapında çeşitli hastanelerde devam ediyor. TFF 3. Lig temsilcilerimizden ES Elazığspor’da takım kaptanlarından Mesut Saray yaşanan süreci, takımın psikolojik durumunu Hakimiyet Gazetesi’ne değerlendirdi.

“ARTÇI DEPREMLER, PSİKOLOJİLERİ BOZUYOR”
Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6’lık depremler sonrası hem kulüp tesislerinde, hem de evlerinde herhangi bir problem oluşmadığını belirten kaptan Mesut, “Allah’a şükür ne bizlerde ne de takımdaki kardeşlerimizin ailelerinde herhangi bir sıkıntı yok. Olayın psikolojik boyutunu üzerimizden atamıyoruz sadece. Artçı depremler oldukça psikolojik olarak dezenformasyon oluşuyor futbolcularda. Futbola adapte olmamız zor bu süreçte. Biz takımın ağabeyleri olarak kardeşlerimize psikolojik olarak destek versek de futbolcularımız psikolojik olarak bitik. Allah böyle bir acı bir daha yaşatmasın inşallah. Bizlere de en yakın sürede bu durumdan çıkma kudreti versin. Ülke olarak zor günler geçiriyoruz” ifadelerini kullandı.