Mesut Saray Elazığ'a damat oldu!

Eski Elazığsporlu futbolcu Mesut Saray, hayatını Gamze Kaya ile birleştirdi

Mesut Saray Elazığ'a damat oldu!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Haber: Hüseyin Kabukçu

Elazığspor'un eski futbolcusu Mesut Saray, İşadamı Muhittin Kaya’nın kızı Gamze Kaya ile dünya evine girdi. Düğün törenine Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Van Valisi Murat Zorluoğlu, Tunceli Valisi Tuncay Sonel, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş, Merkez Valisi Cahit Kıraç, Elazığ Eski Valisi Bursa Milletvekili Kadir Koçdemir, 8. Kolordu Komutanı Korgeneral Osman Erbaş, Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz, Fırat Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Kutbeddin Demirdağ, Cumhuriyet Başsavcısı Habib Korkmaz, İlçe Belediye Başkanları ve Kaymakamları, Belde Belediye Başkanları, siyasi parti temsilcileri, STK Temsilcileri, futbolcular, işadamları ve davetliler katıldı.

Genç çiftin nikahını Elazığ Belediye Başkanı Mücahit Yanılmaz kıyarken, şahitliklerini ise Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım, Merkez Valisi Cahit Kıraç, Adıyaman Valisi Nurullah Naci Kalkancı, Muş Valisi Aziz Yıldırım, Şırnak Valisi Mehmet Aktaş ve Kolordu Komutanı Osman Erbaş yaptı.

“RABBİM ÖMÜR BOYU MUTLULUKLAR VERSİN”

Elazığ Valisi Çetin Oktay Kaldırım “ Rabbim mutlu mesut ve bahtiyar eylesin. Rabbim hem Mesut’u hem de Gamze kızımızı inşallah bir yastıkta kocatsın. Ömür boyu mutluluklar versin. Ben tekrar tebrik ediyorum. Muhittin abimiz çok münhasır bir şahsiyet. Çok önemli bir iş adamı. Çok sevilen bir iş adamı” ifadelerini kullandı.

Elazığ Hakimiyet Gazetesi olarak Mesut & Gamze çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.