PROJE YOK REKLAM  VAR

Erkan BAY/24 Haziran seçimlerinde milletvekili listelerinde yer almak isteyen aday adaylarının,sosyal medya hesaplarında yaptığı paylaşımlar vatandaşlar tarafından tepki ile karşılandı.

PROJE YOK REKLAM  VAR
TAKİP ET Google News ile Takip Et

24 Haziran seçimlerinde Ak Parti  Elazığ Milletvekili listelerinde yer almak isten bazı aday adaylarının sosyal medya hesapların da reklam peşinde koşması vatandaşların tepkisini çekti.

 

SAMİMİYETSİZ PAYLAŞIMLAR

Projelerini  anlatmak yerine gittikleri her yeri fotoğraflar ile paylaşan aday adaylarının bu tavrı,vatandaşlar tarafından da samimiyetsiz bulundu.

Özellikle Elazığ’ın kalkınmasına ve gelişmesine öncülük edecek projeleri anlatmak ve açıklamak yerine mahalle ve ilçe ziyaretlerini tercih eden aday adaylarının  vizyonunun ve misyonunun yeterli olmadığı görüşlerini ortaya çıkardı.

BİRÇOĞU ETİKET PEŞİNDE

Elazığ’da özellikle Ak Parti Milletvekili aday adaylarının 70’den fazla olması kafalarda bir çok soru işareti oluşturdu.Büyük çoğunluğunun kamuoyu tarafından da tanınmıyor olması,’’ETİKET’’ yapmak için sahadalar yorumlarını getirdi.

BÜROKRATLAR KOLTUKLARINI BIRAKMADI

Bu dönem Elazığ’da bürokratlığı bırakıp Milletvekili aday adayı olan kişilerde de büyük düşüş yaşandı.Sürenin kısa olması ve listede kendilerine yer bulamayacaklarını anlamaları nedeniyle bürokrat koltuklarını bırakmadılar.Bu nedenle,Aday adaylarının bir çoğunun gerek vizyonu gerekse tanınmıyor olmaları,’’REKLAM’’ peşindeler görüşü  vatandaşlar arasında oldukça fazla konuşulmaya başlandı.

İSİMLERİNİN ÖNÜNE ‘’AK PARTİ ELAZIĞ MİLLETVEKİLİ ADAY ADAYI’’ ETİKETİ

Özellikle ‘’ADAY ADAYLIĞI’’ reklam için kullanan kişilerin en büyük amacı etiketini kullanarak iş bitirmek yada toplum arasından söz sahibi olmak.Öyleki sosyal medya hesaplarında Elazığ’ın gelişmesine öncülük edecek projeleri açıklamak yerine mahalleleri ve ilçeleri ziyaret etmeleri ve her anı fotoğraflar ile sosyal medyadan paylaşmaları gerçeği gözler önüne seriyor.

ÜLKENİN GELECEĞİ SÖZ KONUSU, ONLAR REKLAM PEŞİNDE

Bazı aday adayları reklam peşinde, kimisi ise benim milletvekili olanlardan neyim eksik diye düşünüp boş ve doğru olmayan bir maceraya girmekte. Ülkemizin geleceği için çok önemli olan 24 Haziran seçimlerinde basit hesapların  yer alması, meselenin Türkiye değil Reklam olduğu fikrini ortaya çıkardı.

KARTVİZİT ADAY ADAYLARI

Bazı Milletvekili aday adaylarının göstermelik yaptığı gezileri ve ziyaretleri değerlendiren vatandaşlar,’’Bizim karnımız tok.Bizlere ziyaret değil,proje getirsinler.Elazığ’ın gelişmesi için ne yapacaklar?Onları söylesinler.Sosyal medya da fotoğraf paylaşmak ile hizmet edilmez.’’dedi.

RESİM ÇEKTİRMEKLE OLMUYOR

Vatandaşlar ayrıca,’’Öyle aday adayı olup resim çektirmek olmuyor. Bunu sosyal paylaşım sitelerin de paylaşmak ile de  aday olunmuyor. Kısacası yeteneğini ve başarısı bizlerle paylaşması gerekiyor.Bizler artık hizmet etmek isteyen kişileri görmek istiyoruz.Reklam peşinde koşanlar bize çok samimi gelmiyor.’’diye konuştu.