Merkez İlçe'nin Köy Buluşmaları

Ak Parti teşkilatları arasında yoğun çalışan ve görev alanı içerisindeki seçmenlere ulaşan en gayretli birim olarak merkez ilçe teşkilatı öne çıkıyor.

Merkez İlçe'nin Köy Buluşmaları
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Gençlik ve Kadın  Kolları çalışmalarını  elbette yok saymak doğru olmaz ama o birimlerin siyasi çalışmaları, protokol ziyaretleri ile nişan ve düğün davetlerinin sosyal medyada paylaşılması  ile sınırlı kalmış gibi.

Medyatik olmaktan ve sosyal medyanın şöhret ve şehvetine kapılmak yerine, işine ve görevine odaklanan Ak Parti Elazığ Merkez İlçe Başkanı Av. Ömer Faruk Çelik  ve Yönetim Kurulu üyeleri, son  15 ayda merkez ilçeye bağlı 134 köyü ziyaret ederek, bu görevin manevi sorumluluğunu da yerine getirmiş oldular.
Bu ziyaretlerle hem Ak Parti misyonunu ve hizmetlerini anlattılar hem köylülerimizin talep ve beklentilerini aldılar hem de sorunlarının çözümü için gerekli girişimlerde bulundular.

Siyaseti, halka birlikte ve halk için yapma düsturunu bu ülkeye kazandıran Cumhurbaşkanı ve Ak Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın bu duruşunun en güzel yansıması, Elazığ Merkez İlçe Teşkilatında en güzel örneği ile kendini buluyor.

Merkez ilçe teşkilatı her ziyareti paylaşma kolaycılığına kaçmadan her gün ve  her akşam değişik köylere bir çok ekiple hareket ediyor, onlarla kucaklaşıyor ellerini sıkıyor ve sohbetten muhabbete evrilen bir gönül köprüsü kurarak muhalif çevrenin oluşturduğu  birçok yanlış algıyı düzelterek şehre dönüyorlar.

Merkez ilçenin yaptığı bu düzenli, prensipli ve sürekli ziyaretler ile Ak Parti’nin hizmetleri ve bu ülke için ortaya koydukları çalışmaları şehrimiz insanına birinci ağızdan ulaştırılıyor.

Bir partiyi ayakta tutan ve yaşatan faaliyetler, samimiyet ve ihlasla ortaya konulan  çalışmalarsa ki öyledir, Merkez İlçe teşkilatı bunu hakkıyla icra ediyor.