Merhaba 2022…

Tüm umutlarını, hayallerini, beklentilerini ve koronadan dolayı birçok yakını ve sevdiklerini kaybedip geride bırakan halkımız, umutlarını 2022 yılına taşıdı.

Merhaba 2022…
TAKİP ET Google News ile Takip Et

2020 ve 2021 yılının  acı hatıralarını yeniden yaşamak istemeyen hemşerilerimiz 2022 yılında yeni bir sayfa açmak, hayallerini gerçekleştirmekle birlikte pandemi, deprem ve ekonomik problemlerin geride kalacağı bir yeni yıla “merhaba” dedi.

Elazığ, 2020 ve 2021’de biriktirdiği ve fakat çözmediği birçok problemi 2022’ye devrederken, bu yıldan umutlu olmak istiyor. Yeni baharlar yeşertmek istiyor. Sağlık, ekonomik, ruhsal ve özel sorunlarından arınmış sade ve mutlu bir hayat istiyor.

NE BEKLİYORUZ?
İnsanlarımız kendi yaşamında birçok güzellikler ve olumlu değişimler beklerken, Elazığ için de 2022’ye devreden problemlerden kurtulmak ve artık sonuç istiyor.
Elazığ;  Kuzova ve Uluova Sulama projesinin artık hayata geçmesini istiyor.

Elazığ,  Pertek Köprüsü için artık somut bir adım atılmasını istiyor.

Elazığ,  kentsel dönüşüm çalışmalarında vatandaşlara yüksek faiz yerine hak sahiplerine tanınan oranda bir destek ve kredi istiyor.

Elazığ; deprem sonrası yaşanan DASK mağduriyetlerinin artık konuşulmamasını istiyor.

Elazığ, önümüzdeki yılların en stratejik sahası olacak tarımsal üretimin artırılması ve hayvancılık sektörünün sorunlarının çözülmesini, üreticilere destek yanında ellerindeki ürünleri gerçek değerinden alacak bir sistem istiyor.

Elazığ; TOKİ konutlarından kaynaklı problemleri artık duymak istemiyor. Bu konuda varsa yanlışlıklar ve eksikliklerin giderilmesini ve vatandaşın mutlu bir şekilde evinde oturmasını bekliyor.

Elazığ,  çok söz söylendiği, çok proje konuşulduğu halde bir türlü hayata geçirilemeyen şehrin turizm değerlerinin ekonomiye kazandırılmasını, Karaleylek ve Saklıkapı  kanyonlarının bir türlü yapılamayan yollarının artık yapılmasını,  Sivrice’de yapılan tesislerin turizme kazandırılmasını istiyor ve bekliyor.

Elazığ;  Cip termal tesisleri ve seralarının hizmete açılmasını, şehrin bir sağlık turizm merkezi haline gelmesini ve sera üretimleri ile de tarımsal üretimde kış mevsimini de kazanmak istiyor.

Elazığ;  şehrin altyapısının yenilenme çalışmalarının bir an önce başlatılmasını,  ağır hasarlı olduğu halde hala yıkılmayan binaların yıkılmasını bekliyor.

Elazığ;  dar gelirlilere yönelik TOKİ tarafından yapılan sosyal konutların hak sahiplerine verilmesini bekliyor.

Elazığlı esnaf, ucuza aldığı ürünü halka ucuza satmayı, ucuz hammaddeyle ucuz ürünler üretip halka sunma mücadelesi veren  iş insanlarının sorunlarının çözüm bulmasını bekliyor.

Elazığ, halka hizmette sınıfta kalan, halka tepeden bakan, vatandaşa hesap ve bilgi vermeyi gereksiz görüp sadece siyasilere hesap ve bilgi vermek zorunda olduğunu hisseden bazı bürokratların ya bakış açılarını değiştirmelerini, bu olmuyorsa görevlerinin değişmesini bekliyor.

Elazığ, çevresini gözlemleyen, maddi ve manevi sorun yaşayan insanların yardımına yetişen insanların sayısının arttığı bir yıl istiyor.

Elazığ; yokluktan, fakirlikten ve ilgisizlikten dolayı bunalıma giren ve hayatına son vermeyi düşünen insanlarımızın olmaması için gayret gösteren insanların sayısının artmasını istiyor.

Elazığ, bürokraside şeffaflık, hesap verilebilirlik ve hizmet bekliyor.

Ve Elazığ, 2022’den, huzur, mutluluk, sağlık ve hayallerin gerçekleştiği bir yıl diliyor.

Bu hayallerimizin gerçekleşmesi dileğiyle “merhaba ve hoş geldin 2022…”