LÖSEV İyilik Tırının Durağı Elazığ Oldu

Lösemi ve kanser hastası çocuklar ile ailelerine ulaşmak için yola çıkan LÖSEV tırının Doğu Anadolu'daki bir diğer durağı Elazığ oldu

LÖSEV İyilik Tırının Durağı Elazığ Oldu
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Lösemili Çocuklar Vakfı (LÖSEV), iyilik tırları ile Türkiye’yi dolaşmaya ve lösemili çocuklarla bir araya gelmeye devam ediyor.

LÖSEV Doğu Anadolu Bölge Sorumlusu Aslı Boynueğri, LÖSEV iyilik tırının Elazığ’a gelişiyle ilgili olarak gazetemize yapmış olduğu açıklamada: “Bugün Elazığ’da iyilik tırımızla birlikte ailelerimize yardım etmek için geldik. Ailelerimiz kendi ihtiyaçları doğrultusunda kendi ihtiyaçlarını belirliyor. Gıda, oyuncak, kıyafet gibi kendi istedikleri ihtiyaçlarını alıyor. Amacımız bağışçılarımızın yapmış olduğu yardımları hastalarımıza iletmek. Yardımda bulunmadığımız hiçbir hasta olmasın istiyoruz. Türkiye’nin 81 ilinde iyilikler tırımızla gidiyoruz. LÖSEV iyilik tırımız Erzincan’daki çocuklarımız ve aileleri ile buluştu, bugünde buradayız. Elazığ’dan sonraki durağımız ise Malatya olacak. Bundan bir önceki turumuzda da Erzurum, Kars, Ardahan ve Iğdır’a gitmiştik.” dedi.