LAF ÇOK HİZMET YOK!

''3 AY ÖNCE SORUŞTURMA AÇILMIŞ''

 

Yapılan hizmetlerde aksaklıklar ve Karakoçan Belediyesi'nin yapmış olduğu iha

 LAF  ÇOK  HİZMET YOK!
TAKİP ET Google News ile Takip Et

‘’3 AY ÖNCE SORUŞTURMA AÇILMIŞ’’

 

Yapılan hizmetlerde aksaklıklar ve Karakoçan Belediyesi’nin yapmış olduğu ihalelerde yolsuzluk yapıldığı yönünde dedikoduların çıkması ile birlikte yaklaşık 3 ay önce soruşturma açıldığı belirtildi. Açılan soruşturma kapsamında bazı belediye çalışanlarının da gözaltına alındığı iddia edildi.

 

 

‘’VATANDAŞLAR TEPKİLİ’’

 

Karakoçan ilçesine hiçbir hizmetin yapılmadığını ifade eden vatandaşlar;’’Belediye’nin yapmış olduğu çalışmaları hayretler içinde izliyoruz. İlçede konser düzenlendi. Geliri nereye gitti  bilinmiyor. Ayrıca kaldırımların yenilenmesi için ihale yapıldı. Bütün kaldırımların yenilenmesi gerekirken parça parça yapıldı ve tamamlanmadı.’’diye ifade etti.

 

 

‘’KİRALIK İŞ YERLERİ İÇİN BİR ŞEY YAPILMADI’’

 

Vatandaşlar, sözlerine şöyle devam etti:’’Karakoçan Belediyesi’ne ait kiralık iş yerleri var. Bu yerler ile alakalı hiçbir çalışma yapılmadı. Vatandaşların boş zamanlarında dinlendiği bir çay bahçesi vardı ama bu yer için bile  bir çivi çakmadılar. Defalarca söylememize rağmen hizmet yapmadılar.’’dedi.

 

‘’İLÇEMİZİN KALKINMASINI İSTİYORUZ’’

 

Karakoçan’ın yapılacak hizmetler ile  gelişmesi gerektiğini ifade eden vatandaşlar,;’’Karakoçan, doğal güzellikleri ile her zaman örnek olan bir ilçedir. Geçmiş dönemlerde Belediye yaptığı hizmetler ile örnek oluyordu. Ellerinden geleni yaptılar. Son iki yıldır ilçemiz yolsuzluk iddaaları ile gündeme geliyor.’’diye ifade etti.

 

‘’PROJE YOK ‘’

 

Projesiz bir ilçenin asla kalkınamayacağını dile getiren vatandaşlar;’’Projesiz Belediye olur mu? İlçemizin kalkınması için bir tane proje yapılmadı. Bizler bu ilçede yaşıyoruz. Doğal olarak en fazla üzülen bizleriz. Yazıktır günahtır. Ellerini vicdanlarına koysunlar.’’dedi.

 

‘’YOLSUZLUKLARI DEĞİL HİZMETLERİ KONUŞALIM’’

 

3 ay önce yolsuzluk iddaaları yüzünden Karakoçan Belediyesi’nin soruşturma geçirdiğini ifade eden vatandaşlar;’’Belediye aylar önce bir soruşturma geçirdi.Bu soruşturma kapsamında gözaltılar oldu.Neden gözaltına alındıklarını bizler bilmiyoruz.Ama ateş olmayan yerden duman çıkmaz misali mutlaka devletimiz bir yanlışlık gördü.

 

‘’HİÇ BİR AÇIKLAMA YAPILMADI’’

 

Yolsuzluk iddaalarına rağmen Karakoçan Belediyesi’nin hiçbir açıklama yapmadığını belirten vatandaşlar;’’Belediye’nin sessizliği iddiaların doğruluğunu gösteriyor.Bizler hizmet istiyoruz.İlçemizin kalkınması için çalışmaların yapılmasını talep ediyoruz.’’dedi.