Kovancılar'da Büyük Yarış

31 Martta yapılacak yerel seçimlere az bir süre kala il, ilçe ve beldelerdeki aday adaylarının çalışmaları devam ediyor.

Kovancılar'da Büyük Yarış
TAKİP ET Google News ile Takip Et

İlimizin en büyük ilçesi Kovancılar’da da büyük bir yarış gözlemleniyor.

İki dönemden beri Belediye Başkanlığı yapan ve ilçeyi birçok hizmetle buluşturan mevcut başkan Hacı Akpınar, yeniden aday olurken geçmiş yıllarda MHP’den Belediye başkan adayı olan ve önemli oranda oy alan ilçenin sevilen ve sayılan siması Nuri Çolak da aday adaylığını açıkladı. Geçmiş dönemde Ak Parti Kovancılar İlçe Başkanlığı yapan Vahap Gök’te aday adaylığı açıkladı. 

Geçmişten beri MGV ile Ak Parti’de önemli görevlerde bulunan, 2014 yılında da Ak Parti’den Belediye Başkan aday adayı olan Ak Parti Kurucu İlçe Teşkilat Başkanı Abdulhakim Kaya’da aday adaylığını açıklayan isimler arasında.

Bu dört isimden başka da aday adayı çıkması muhtemel görülen Kovancılar’da yarışın;  Hacı Akpınar, Nuri Çolak,  Abdulhakim Kaya ve Vahap Gök  arasında geçmesi bekleniyor.

Bu güçlü dört  aday adayı arasından ipi kim göğüsler, anketlerde ve teşkilatlarda hangi isim öne çıkar, milletvekilleri bu konuya ne kadar müdahil olur bilinmez ama görünen o ki Kovancılar’da kıyasıya bir yarış var. 

Adı geçen bu dört  isim her ne kadar güçlü ise de içlerinden bir isim, bölgede etkin bir milletvekilinin de desteğini alarak şimdilik diğerlerinden bir adım önde görünüyor.