Güven Veren Siyasetçi

Hafta içi  Meclis ve Ankara'da Elazığ ile ilgili sorunları takip eden ve birçoğunu sonuçlandıran AK Parti Elazığ Milletvekili Prof. Dr. Erol Keleş, hafta sonları da ilimizde  halkıyla buluşup onların problemlerini dinlemeye devam ediyor.

Güven Veren Siyasetçi
TAKİP ET Google News ile Takip Et

Milletvekili Prof. Dr. Keleş, bu hafta sonu Ak Parti’nin geçmişten bugüne önemli destek gördüğü Kovancılar ve Karakoçan ilçelerini ziyaret etti.

İlçe yöneticileri, Belediye başkanları, parti teşkilatları ile görüşen Keleş, esnaf ziyaretleri yanında vatandaşlarla da buluştu.

illetvekili Prof. Dr. Keleş’in bu ziyaretlerinde halka güven veren, yapılabilecek talepler konusunda çalışma yapacağını söyleyip gerçekleşmesi mümkün olmayan taleplere karşı da açıkça gerekçeleriyle birlikte neden olmayacağını söylemesi vatandaşta kendisine karşı bir güven oluşmasını sağladı.

Her talebe “tamam hallederiz” diyerek günü ve anı kurtarmaya çalışmadan ve olmayacak konularda umut vermek yerine gelen taleplere; hükümetin öncelikleri, mali durumu ve şehir için aciliyet derecesine göre cevaplar vermesi, kendisini duruşu olan ve güven veren bir siyasetçi yapıyor.

Bugüne kadar başta sağlık olmak üzere Kuzova sulama projesinde gösterdiği gayret ve elde ettiği başarılarla da bu duruşunu tescilleyen Prof.Dr.  Keleş’in bu siyaset anlayışı kamuoyundan da takdir görüyor.